Да, очната линия е тотална класика. Често я нанасяме, за

...
Да, очната линия е тотална класика. Често я нанасяме, за
Коментари Харесай

Класическа очна линия? Абсолютно не!

Да, очната линия е тотална класика. Често я нанасяме, с цел да подчертаем формата на очите си или да ги издължи по този начин, че да замязят на тези на котка. И това е доста секси. Особено в случай че е комбинирано и с алено. Но от време на време тази визия може да доскучае и тъкмо тогава търсим нови способи за нанасянето на обичаната ни очна линия – по-оригинални и самостоятелни. Като за начало – нужно ли е въобще да е черна?

Не. Преди броени дни, на Седмицата на модата в Париж, и нейният гримьор Патрик Та опитаха с бяла очна линия, която сложиха тъкмо над сгъвката на клепача. Да, комбинираха я с класическата черна линия, само че прибавиха и още една. Определено ще помним тази визия на Джиджи и дори скоро мислим да я изпробваме. 
             

Публикация, споделена от (@patrickta) на Мар 3, 2020 в 8:19 PST

Тенденцията за нетрадиционна завладя бързо Инстаграм и там към този момент има доста забавни хрумвания, които можем да забележим, а също по този начин и да изпробваме след това. Гримьорите ни предлагат да опитвам самоуверено както с цветове, по този начин и с форми, с цел да успеем да открием тези, които най-вече пасват на нашата персона. Страхът от нови неща при тази наклонност няма място, а само смелостта и желанието за изложение на характерността – това, към което всяко храбро градско момиче се стреми, а всички хрумвания, на които се натъкнахме в Инстаграм, можете да видите в галерията ни. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР