Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи: 1. Северин

...
Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи: 1. Северин
Коментари Харесай

Обвиняемата За Скандала Двете Каки Преобърна Всичко За Убийството На Виктория!

" Да обобщим изнесените на конференцията обстоятелства и заключения:

1. Северин цяла нощ пил.Употребил огромно количество алкохол.Тежи към 50кг.

2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва / по Маринов/,но пък закононарушението е спонтанно/ по Цацаров/.Така чакал до обяд.

3. Виктория Маринова била с приятелки до 12 ч.

4. За времето до 12,11ч./ записи на тичащия Северин/ той направил нахлуване, обезчестяване и ликвидиране.Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, дори и дреха на жертвата/ като в сериал за сериен убиец/

5. Със скорост на спринтьор, скривайки движимостите се изнесъл от мястото на престъплението.Алкохола изобщо не му пречил, щото бил боксьор.

6. Пристигайки в къщата решил да остави движимостите на полицията за всеки случай.Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10годишен може и да не е несъмнено.

7. След това разказал на вуйна си,че е направил обезчестяване и отпрашил към Хамбург.

По-добре да не бяха говорили! ".

Румяна Ченалова е обвинена за длъжностно и за документно закононарушение. Тя беше изправена пред Темида поради това, че от 19.07.2013 година до 22.01.2015 година, като докладчик по комерсиално дело, формирано по молба на " ОЕТ - Обединени Енергийни търговци " ООД против НЕК, при изискванията на продължавано закононарушение, с 14 обособени действия е нарушила и не е изпълнила служебните си отговорности за да набави полза за комерсиалното сдружение. В резултат на нейните дейности сметките на НЕК били запорирани 6 459 922 лева на НЕК. Освен това съставила и формален документ с погрешно наличие - направила корекция и допълнение на протокола от извършено правосъдно съвещание, че са били показани три фактури.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР