Да направим и бърза магистрала до Александруполис. Да си разменим

...
Да направим и бърза магистрала до Александруполис. Да си разменим
Коментари Харесай

Борисов:Да си разменим по един кей с Гърция, без войни

" Да създадем и бърза автомагистрала до Александруполис. Да си заменяем по един пристан - Гърция ще има Чиерно море, ние - Егейско! И това без войни ".

" Преди 2500 години някой си е правил попарката в това. Да хапне - и лега ".

" Ще обучим реставратори! Трябват археолози, няма единствено пиари и пиарки да произвеждаме ".

" На една сергия в случай че може да наредиш краставици от 4-5 места, сигурно ще избереш най-хубавите и най-евтините или най-малко ще имаш право на избор. Газовият хъб „ Балкан” и това, което вършим като газова борса, ще даде опция не да подменяме един с различен източниците, а да има конкуренция”.

„ Догодина най-късно по това време България ще може да доставя полутечен газ от Съединени американски щати, Катар, Кипър, Египет, Азербайджан. “

„ Догодина ще можем да кажем на българите – вие нямате никаква взаимозависимост и може да имате газ отвред “.

„ За да се изградим интерконекторната връзка, би трябвало първо да пазим археология, да се извадят артефактите и след това строим. Това е населено място на 4000 години, има артефакти на 7000 години “.

„ Осигуряваме ви финансиране, а образователната стратегия – изгответе вие – професорите и доцентите “.

" Ще можем да кажем на българите - можем да доставим газ отвред, никой не може да ви спре парното ".

" Искам цялата сила да включа за строеж в страната, тъй като хората по тази причина са подкрепили ГЕРБ. " Искат " Хемус " да се довърши, желаят автомагистрала до Белград, това желаят българите. И аз го върша в цялостен размер ".

" Малко е кално, само че да видите по какъв начин става. България дава половин милиард, а и двете компании, които строят са гръцки. И Гърция би трябвало да се отвори повече за български компании. И тръбите са създадени в Гърция и строителите са от Гърция ".

" Най-хубавото е, че там където строим, а ние строим на всички места, археолозите намират неповторими неща, на 7000 години откриха каменни сечива. Много сме удовлетворени от нашите археолози. Работят доста бързо, повече хора, ние плащаме постоянно и музеите ни се изпълниха с артефакти. Само за археологията сме дали 4 млн. лв. ".

Премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията на трасето на газовата връзка с Гърция.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР