Да, може би някои от вас вече направиха асоциация с

...
Да, може би някои от вас вече направиха асоциация с
Коментари Харесай

Бижутата с нежни сърца, които със сигурност ще носим този сезон

Да, може би някои от вас към този момент направиха асоциация с обичаните ни анимационни герои – мечетата с нежни сърца, които приковаваха вниманието ни пред екраните с другите си цветове. Такива са и част от, които сигурно ще носим тази пролет (и през лятото, схваща се) – цветни, ярки, от време на време пастелни, различен път неонови, само че носещи носталгия по детството.

Един тренд, който обществените мрежи Tik Tok и Инстаграм възродиха и който за следващ път ни връща в 90-те и към тези пластмасови обеци и пръстени, които носехме в тийнейджърските си години. Какво обилие от цветове властваше тогава в спонтанните ни кутии за бижута, нали?
               

Неонови аксесоари се открояват и в сбирките на Versace, Etro, Jason Wu и Mark Fast, които ще ни дадат дребна доза въодушевление, изключително в тези към момента мрачни пролетни дни. Особено характерен е този тренд при пръстените, които виждаме в разнообразни форми, комбинирани на няколко пръста и постоянно украсени с цветя, перли и кристали за още повече искра.
               

И в случай че преди за изработката на този вид бижута се е употребила най-вече пластмаса, то в този момент те се създават от по-устойчиви материали като глина и смола, като моделите обеци и брошки, които открихме на.



Няма по какъв начин обаче да не обърнем внимание и на моделите на, които припомнят на телефонен кабел и са в настоящи лавандулов цвят, като единствено колието коства 1500 евро (изработено от сребро и смола). Нещо, за което марката неотдавна беше подложена на критика от известния Инстаграм профил Diet Prada, който сподели, че същите бижута могат да се намерят за по-малко от 10 $. Но в модата сходни случаи има доста и е въпрос на персонален избор дали ще дадете хиляди единствено поради марката, или ще изберете бюджетен вид, изключително в случай че знаете, че ще го носите точно един сезон време.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР