Да живеем осъзнато често означава да си задавате правилните въпроси,

...
Да живеем осъзнато често означава да си задавате правилните въпроси,
Коментари Харесай

30 важни въпроса, които трябва да си задавате всеки ден

Да живеем осъзнато постоянно значи да си задавате верните въпроси, с които да откриете верните практики и решения за живота си.

Най-добрият метод да се погрижите за себе си е като отделяте по малко време, само че всеки ден. Отдръпнете се от забързаното всекидневие, останете сами с мислите си и потърсете в себе си някои отговори, от които имате потребност.
 7-те духовни закона за триумф и благополучие  7-те духовни закона за триумф и благополучие  7-те духовни закона за триумф и благополучие  7-те духовни закона за триумф и благополучие
Може да ви се коства невероятно или пък ненужно, само че ще се изненадате какъв брой може да се промени методът ви на живот с някои напълно елементарни практики и промени.

► 

Възможно е да се окаже, че към вас има токсични хора, или вършиме неща, които ви карат да се чувствате безпокойни и напрегнати. Затова е значимо да ги идентифицирате, анализирате и премахнете или коригирате.

Ние събрахме за вас цели 30 въпроса, които са къси и колкото простички, толкоз и могат да разкрият потискани стремежи и проблеми. Затова отворете съзнанието си и се вслушайте в отговорите, които изникват пред вас:
 10 цитата от  10 цитата от  10 цитата от  10 цитата от
1. Какво е най-важно за мен в живота ми?
Например, какъв брой значимо е да живееш същински и почтен живот? Важно ли е в действителност по какъв начин те виждат другите?

 благополучие iStock

2. Приемам ли нещо за даденост?
Бъдете деликатни за нещата, които може би не оценявате задоволително. Не забравяйте да изразявате своята признателност както за всичко, което обичате, по този начин и към хората, които ви вършат щастливи.

Продължете в галерията за цялостния лист с въпроси за по-щастлив и съзнателен живот:
 30 значими въпроса, които би трябвало да си задавате всеки ден  30 значими въпроса, които би трябвало да си задавате всеки ден  30 значими въпроса, които би трябвало да си задавате всеки ден  30 значими въпроса, които би трябвало да си задавате всеки ден
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР