Да изясним някои опорки на русофобите:– Русия упражнява газов шантаж.Отговорите

...
Да изясним някои опорки на русофобите:– Русия упражнява газов шантаж.Отговорите
Коментари Харесай

Опорките на русофобите – мрежа от лъжци, които го играят журналисти и политолози

Да изясним някои опорки на русофобите:

– Русия упражнява газов шантаж.

Отговорите са повече от един.

а. Съединени американски щати пък упражняват доларов шантаж. Дори не им разрешиха да си платят дълга.

Западът изключи Русия от системата за интернационалните разплащания SWIFT.

б. Кражба на валутните запаси. Западът получи газ, заплати го в лична валута и след това я замрази в личните си банки. Чиста кражба по всички национални правни системи и по разпоредбите на интернационалното право.

– Русия и Газпром изгубиха статута на благонадежден снабдител. Нарушават търговски контракти.

Отговор: Статутът на надеждни сътрудници изгубиха всички най-големи западни компании със глобите против Русия. Нарушавайки всички вероятни търговски правила и контракти.

– Русия стопира доставката на горива, макар че си плащаме.

Отговор: Виж нагоре. Плащаме в западна валута, която е предмет на наказания и руснаците не желаят повече да ги крадат – те да доставят горива, а западните страни да ги крадат и да задържат парите. Затова Русия предложи изцяло допустима система за разплащания, която не разрешава да ги прецакват дребни тарикати, които ръководят страните от Европейски Съюз и НАТО.

– Русия има шпиони под дипломатическо прикритие.

Отговор: Всички страни имат. Това е предписание, а не изключение. Важи дори за нашата опоскана страна. Ама руснаците били доста у нас за разлика от българските дипломати в Москва.

Това е наша неточност. Вместо да търсим изгубени пазари там, ние от икономии и нелепост редуцираме личния състав си. А личният състав на американското посолство е хиляди.

Там изискване за пропорция няма ли? Защото българските държавни управления и дипломатите ни в Съединени американски щати нищо не правят. Справка договорът за F-16.

– Руската агитация доминира.

Отговор: Опашата неистина. Спрени са всички канали на съветските Средства за масова информация. Истината за Украйна и Русия не може да си пробие път. За лъжите на украинската и западната агитация са впрегнати големи средства. Всъщност, в целия свят се промиват мозъците с антируски настроения посредством активизирането на всевъзможни Средства за масова информация, публицисти на хонорар и откровени шпиони под журналиистическо прикритие. Примерът със злощастния разузнавач Христо Грозев е индикативен.

Работи за разпространяване на лъжите на британското разузнаване, пишейки се проверяващ публицист. Така се пробва да придава симулативност за самостоятелност и достоверност на лъжите.

У нас нашумя една групичка с въздействие във Facebook. Сайтът им е factcheck.bg. Там сякаш ревизират обстоятелствата, а в действителност яросто популяризират украински и западни неистини. Даже менторът им наподобява зле затулен разузнавач. А финансирането е непосредствено от НАТО и Съединени американски щати. От Европейски Съюз също не отхвърлят пари за същото – да не доближава истината за събитията в Украйна до хората.

Да не приказваме за Отворено общество, Център за проучване на демокрацията, разнообразни други Неправителствени организации, финансирани намерено от Държавния департамент или Централно разузнавателно управление на САЩ, все едно.

Широка мрежа от платени лъжци, които го играят публицисти и политолози.

Удавено в неистини публично мнение в Съединени американски щати, Англия и Европейски Съюз.

Богомил Бонев

Източник: спекулация.бг
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР