Да, истинска класика е коженото яке, но бързаме да ви

...
Да, истинска класика е коженото яке, но бързаме да ви
Коментари Харесай

12 стайлинг идеи как да носим коженото яке тази есен

Да, същинска класика е коженото яке, само че бързаме да ви кажем, че този сезон виждаме разнообразни от biker модела разновидности или минимум други негови версии, които се отличават с изтъркания си винтидж резултат и по-скъсена дължина. Нещо, което стартира като наклонност още напролет с обемните кожения якета в кафяво, които носеха някои от стилните инфлуенсъри.

Истината е, че сега, в който стартират да падат температурите, нямаме самообладание да ги изваждаме все по-често, тъй като всеки сезон дизайнерите ги преоткриват, само че и най-много ние, които толкоз елементарно го приспособяваме в стайлинга си. Носим коженото яке както с дънки и тишърт, по този начин и върху дълга рокля по тялото, а тя, както към този момент ви показахме, се завръща тази есен като must have дреха в момичешкия дрешник. В стайлинг вдъхновенията ни през днешния ден ще видите, че то може да се носи даже върху грациозен елек и панталон, само че пък не изключвайте разновидността да комбинирате кожа с кожа. Нещо, което занапред следва да виждаме този сезон.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Знаете ли, че коженото яке е основано в Съединени американски щати през 1920 година, като е проектирано от братята Ървинг и Джак Шот, двама съветски емигранти, живеещи в Ню Йорк, които се специализирали в производството на якета за мотоциклети. Изобретението им реализира неотложен триумф. През 50-те години на предишния век киното завладява това новаторско произведение и го разпространява посредством митове като Марлон Брандо и Джеймс Дийн. А и неслучайно тези имена споменахме и при налагането на дънките като тренд. Въпреки всичко, едвам през 90-те години на предишния век коженото яке в действителност придобива своите фешън небеса, както при мъжете, по този начин и при дамите. Първоначално считан за знак на бунтарството, това яке се появява даже на аления килим, носен от непокорните ни любимци Джони Деп и Кейт Мос.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Сега основна част както от мъжкия, по този начин и от дамския дрешник, коженото яке още веднъж прави удивително завръщане на стилната сцена този сезон. През миналата Седмица на модата дизайнерите потвърдиха наклонността, като показаха нови тълкования на тази класика. Например версията на Saint Laurent by Anthony Vaccarello е обемна и въодушевена от обичайното авиаторско яке във винтидж дух. Модел, който постоянно участва в стайлинга на Хейли Бийбър през последните месеци. Модел, който е по обемен и с яка и може да се носи както върху настоящата рокля вид „ нощница “, по този начин и с пай топ и необятни дънки, които занапред ще виждаме на всички места тази есен.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

 
Най-актуалните връхни облекла, които ще носим тази есен

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР