Да, истина е, че можете да се отървете от целулита,

...
Да, истина е, че можете да се отървете от целулита,
Коментари Харесай

5 начина да се отървете от целулита без диета и без тренировки

Да, истина е, че можете да се отървете от целулита, без да спазвате диета или да спортувате.

Момичетата от всички възрасти се опасяват от страшната дума " целулит ". Не е необятно известно, че целулитът е " изобретен " от французите през 20-те години на предишния век, само че по това време е бил неправилно разбиран като нещо неприятно. Всичко стартира през 1973 година, когато притежател на салон за хубост в Ню Йорк написва книга, озаглавена " Целулитът: тези бучки, подутини и неравности, от които не можехте да се отървете преди ". Разбира се, лъскавите издания поддържат наклонността, която продължава и през днешния ден.

Много специалисти считат, че целулитът е изцяло естествен при дамите, защото съгласно лекарите това е просто пласт лой. Модата обаче ни кара да се срамим от него, а фитнес блогърите настояват, че " портокалова кожа " може да има освен при цялостните, само че даже и при най-слабите. Съществува и последователност на целулита - от " прикрит " (който кара и най-атлетичните девойки да се опасяват от него) до фиброзен.

 целулит

" Първото нещо, което би трябвало да се направи, е да се ограничи приемът на калории, защото главната причина за появяването на целулита се дължи на непотребната глюкоза в кръвта, която води до синтез на мастни киселини и увеличение на размера на мастните кафези. Трябва да се ядат богати на протеини храни единствено вечер и да се заобикалят въглехидратите ", изяснява козметичен хирург.

Ако не имаме намерение да живеем във фитнеса и да ядем единствено зелена салата, има пет елементарни и необикновени метода, които ще оказват помощ да се отървем от неравностите по дупето и бедрата. Ето кои са те:

Криолиполиза

Тази процедура е предопределена за тези девойки, които не имат намерение да се напрягат за съвършена фигура. Идеята е, че лежите в козметичен салон и безусловно се отървавате от всички неравности. " Мастните кафези се охлаждат до -15С и в тях се задейства процесът на апоптоза, т.е. самоизтребление.

След това имунната система ги " рециклира " по натурален метод. Максималният резултат се реализира след няколко месеца след процедурата: плаките понижават приблизително с 21,5 %, като най-хубави резултати има в региона на корема и бедрата. Курсът включва най-малко 2 процедури ".

 целулит

Антицелулитни клинове

Някои марки се заиграват с женския проблем и оферират носенето на антицелулитни клинове с технология на биоактивни микрокристали. Тези кристали се задействат от топлината на тялото и връщат тази топлота назад към него под формата на инфрачервени лъчи. Според производителите на тази иновация кожата на седалището и бедрата се стяга, става по-еластична и по-стегната.

Сухо четкане

В момента това е най-популярният способ, който дава обещание да реши казуса с бучките без изпитание. Масажът със суха четка оказва незадълбочено влияние върху епидермиса и спомага за ексфолирането на мъртвите кожни кафези и прави кожата по-еластична. Много специалисти означават, че подобен масаж оказва помощ за стимулиране на кръвообращението и понижаване на отоците. Тази процедура може да се прави, до момента в който лежите на дивана пред тв приемника.

 целулит

Баня

И по този начин, тези, които вървят на баня с минерална вода един път седмично, може да не се тормозят за целулита. Въпросът е, че топлината оказва помощ за увеличение на производството на фибробласти, които са виновни за еластичността на кожата. Също по този начин високите температури отстраняват токсините от тялото и програмират мастния целулит да изчезне, като по този метод понижават целулита.

Инжекции

Ако не разполагате с време за процедура, можете умерено да отидете на инжекции с електрически игли, които ще заличат всички бучки за един час. Лекарят вкарва механична и радиочестотно задействана игла в региона, където се вижда дълбока издутина. По този метод се унищожават колагеновите сраствания и кожата се изглажда.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР