Да, искаме да управляваме страната, отговориха и двамата категорично на

...
Да, искаме да управляваме страната, отговориха и двамата категорично на
Коментари Харесай

Петков и Василев: Няма да вдигаме данъци, ще ги събираме


Да, желаеме да управляваме страната, дадоха отговор и двамата изрично на журналистически въпрос. И прибавиха, че виждат почтени и можещи хора и отляво, и отдясно. Въпросът е можем ли са сглобил 120 души в идващия парламент, които да споделяме общи полезности, изясни някогашният министър на стопанската система. Той изброи имената на депутати от разнообразни парламентарни групи, с които споделя общи полезности и с които би работил добре отсега нататък.

Според Асен Василев парламентарните групи не би трябвало да споделят на депутатите си по какъв начин да гласоподават по всички въпрси. А депутатите би трябвало да носят глава на раменете си и да не са функционалност на парламентарните си групи.

По никакъв метод това не е партия на президента, повтори няколко пътиПетков.

И двамата ще бъдем в листите за депутати, сподели още той.

Петков и Василев описаха на малко задачите си и методите, по които желаят да ги реализиран. Трябва всеки българин, от всяка точна на България, да има достъп до качествено опазване на здравето и качествено обучение, разгласи някогашният финансов министър Асен Василев. С почтени и честни хора задачата е постижима, счита сътрудника му Кирил Петков. Той разгласи, че се надява постигнатото през последните 4 месеца от служебното държавно управление да бъде продължено през идващите четири години.

Петков изброи четирите цели, с които е влезнал в Министерството на стопанската система и които е съумял да извърши:

Цел едно – да спрем корупциятаи кражбите.

Цел две – да освободим дребния и междинния бизнес на работи обикновено.

Цел три- да притеглим високотехнологични вложения.

Цел четири – цялото това благополучие да се разпредили по-справедливо.

Актуализацията на бюджета сподели тъкмо това, акцентира Петков.

Вие ни познавате, не включваме нищо ново, желаеме тези четири месеца да ги продължим идващите четири години, добави той.

Не е значимо дали си ляв или десен, значимото е да си честен. Ние сме тук, с цел да стартираме да работим с почтените хора. Критериите за хората, с които ще работим са – да имат добра кариера отвън политиката, да бъдат самостоятелни хора, които да взимат самостоятелни решения, да не са били в други партии, тъй като не имаме вяра на хора, които прескачат от партия в партия. Ще подпишем контракт за честност, да се знае, че няма банкова загадка и така нататък, изброи Кирил Петков.

След това той даде думата на „ няколко индивида от нашия тим “:

Деница Симеонова – магистър-инженер. В последните 5 години е работела интензивно в обществения и частния бранш, сподели тя. В момента е обществен бизнесмен. Няма по какъв начин да се случва интензивно бизнесът на младежите, в случай че ние сами не се включим. Иновации могат да се случват освен в развитите страни. Ние можем да сложим България в картата на нововъведенията на световно равнище, счита Симеонова.

Яна Балникова -в последните 4 месеца тя бе част от екипа на Министерсвото на стопанската система. Има над 10-годишен опит в аутсосринг промишлеността, където основава и ръководи огромни екипи, внедрява стратегии за усъвършенстване на процеси.

Калина Канстантинова - приключила е в Съединени американски щати и Англия. Учила е икономическо развиване. Зная по какъв начин една бедна страна може да стане богата. Работила съм и в публичнияи частния бранш. Последните четири месеца съм била част от екипа на Кирил Петков. Можем с чест, честност и воля можем да станем част от България, която в никакъв случай да не напущаме, съобщи Константинова.

Даниел Волер - последните месеци е ръководител на Комисията по бистрота към Министерството на стопанската система. Завършил съм в Тел Авив компютърни науки и информатика,работил съм на доста места, завърнах се в България преди 10 години. За няколко месеца в Комисията по бистрота открих, че България е една извънредно крадена страна и ние можем да стартираме смяната от това, бяха думите на Волер.

Никола Минчев – юрист. За мен е чест да споделям общи правила с Кирил и Асен и да съм част от техния екип, съобщи той.

Асен Василев взе думата, с цел да даде повече детайлности към вижданията на екипа за развиването на страата.

Истината е, че налозите в България са задоволително високи. Те няма потребност да се пипат – нито нагоре, нито надолу. Ако Национална агенция за приходите отиде при огромните компании и си събере налозите, ще има за всички.Всички контролни механизми са били блокирани. Ние плащаме тройно и четворно за елементарни неща. Ако стартираме за плащаме истинскатастойност и да имаме същинското качество, ще имаме страна, която дава еднакъв старт на всички и в която можеш да получиш положително обучение, без да вървиш на частни уроци. Качествено обучение може да има, в случай че има качествени учители, които с готовност да работят, акцентира Василев.

Равен старт значи, всички да се лекуват в България, без да доплащат за всяка процедура. Равен старт значи, това обучение и опазване на здравето да е налично освен в София, а от всяка точна на страната. Истината е, че без да пипаме налозите, в случай че просто си съберем това, което страната би трябвало да събере и сложим контролните механизми, тъй че парите да се харчат с грижа за системите и за хората, които ги употребяват, ще се случат доста неща, уверен е Василев.

Нашите бизнеси ще стартират да работят по-добре, сподели още той.

Силно имам вяра, че в случай че България стартира да се развива в тази посока, ще забележим,че от ден на ден младежи ще стартират да се връщат, тъй като на всички България ни е блага, заключи Василев.

Ако си оправим средата, почистим си страната, ще можем да се гордеем с България каквото е и каквато ще бъде, а освен с българското минало. Това можем да го създадем единствено всички ние дружно. Ако желаете – добре пристигнали сте, обърна се той към бъдещите си съидейници.

Кирил Петков бе безапелационен, че всички появили се информации за хора, които са преговаряли от тяхно име със структури на други партии, са неистина. Не сме президентска партия, отсече той. И отхвърли всички информации, че хора от екипа на Румен Радев са лобирали за плана.

Никакви пари не даваме на никого, не желаеме да пълним ничии листи, изясни още Петков. Асен Василев добави, че единствено те двамата реализират контакт с други партии и политически обединения и хора, които желаят да се причислят към плана. Всеки различен, който се прадставя от наше име, лъже, сподели той.

Следващите 30 дни ще чуете всевъзможни неща за нас. Никой, с изключение на нашия екип, не е дал правото на някой да приказва от наше име. Вярвайте ни, тъй като последните няколко месеца показахме, че имаме смелостта и тима и ще го създадем, добави Кирил Петков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР