Да имаш приятелка, която работи като интериорен дизайнер може да

...
Да имаш приятелка, която работи като интериорен дизайнер може да
Коментари Харесай

На гости в уютния дом на Кирстен Дънст

Да имаш другарка, която работи като интериорен дизайнер може да бъде същинска благословия. Такъв е казусът с актрисата Кирстен Дънст, която се среща с Джейн Холуърт, когато е едвам на 18 години, само че другарството им се резервира за цялостен живот. Затова по никакъв начин не е чудно, че когато Джейн става фамозна дизайнерка, Дънст се обръща към нея за препоръки за интериор на дома.

„ Не се интересувах изключително от облекла и коли, само че в действителност се вълнувах по какъв начин да направя дома си комфортен. Джейн в действителност ме потопи в света на мебелите и дизайна. Бях неина ученичка.” спомня си Дънст пред изданието „ Architectural Digest “.
 Ответният удар на съветските хакери 31 март 2022 | Руски хакери неотдавна са се пробвали да обхванат в мрежите на НАТО и военните системи на някои източноевропейски...


По-любопитните елементи в дома са свързани със фамилията на Дънст. Античните модели на кораби, които украсяват всекидневната и трапезарията, да вземем за пример, са направени от нейния дядо, до момента в който венецът от бели пера в фамилната стая е направен от нейна вуйна от Минесота. На върха на статуя пък е кацнала дребна дървена птичка, подарена на Дънст от Джейн Кампион, режисьорът на известния филм „ Силата на кучето “.

„ Нашият дом е място за събиране, където всеки в края на деня се прибира, с цел да хапне, да пийне, да слуша музика, да поплува в басейна. Искаме всеки, който пристигна, да се забавлява. Така че колкото и да ценим красивите движимости, нищо в дома ни не прекомерно скъпо “, споделя актрисата Кирстен Дънст по адрес на имението си в Сан Фернандо, Калифорния, което сподели пред екипа на Architectural Digest.

Имението е с мирис на прованс, леко кънтри, щипка рокендрол и доста сексапил. Предлагаме ви да си извършите виртуална разходка за ентусиазъм, което да приложите и вкъщи.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР