Да, и този моден сезон преминава дигитално и модните марки

...
Да, и този моден сезон преминава дигитално и модните марки
Коментари Харесай

34 тоалета, които харесахме от Седмицата на модата в Ню Йорк

Да, и този фешън сезон минава цифрово и стилните марки показват сбирките си за есен/зима 2021 или посредством фотосесии, или посредством онлайн ревюта без аудитория. В момента това е новата нормалност, само че по тази причина пък всички имаме чувството, че сме на първия ред, въпреки и намирайки се на хиляди километри от Ню Йорк. Какво обаче си харесахме ние от показаните до момента неща?

„ написа “ своето любовно писмо към Голямата ябълка, като слива предварителната и главната сбирка, а главният претекст в нея е красивата роза, която виждаме и при обемните коктейлни рокли, и върху реверите на саката. Между черно-бялата гама ярките розови и червени нюанси се открояват още повече, давайки глътката въздух, от която всички имаме потребност в тези тъмни времена.



Със сигурност бихме носили всичко от сбирката на, която се откроява с рафинирана грациозност, деловитост, само че и точност към детайлите. Мисля, че всички девойки ще се влюбят в плетената рокля с изрязано сърце върху деколтето. Обемните пухкави якета на цветя също открояват моделите на Сара Стадинджър и ни вършат нетърпеливи за идната зима. Дизайнерката ни демонстрира, че в случай че има нещо, което продължава да не излиза от мода, то това са кожените дрехи.



Anna Sui пък постоянно се е движела сред действителността и фантазията и в нейните сбирки постоянно се усеща свободата и безгрижността да носим това, което желаеме и в което се усещаме удобно. Този път сбирката е въодушевена от кино лентата Wonderwall от 1968 година и от основната героиня на в него, а в моделите се вижда тази еклектика от смесването на разнообразни материи, принтове и стилове, която носи вяра, че скоро ще сме от другата страна на стената и няма да сме толкоз затворени, както в този момент.



Помните ли роклята, с която доведената щерка на Камала Харис –, се появи на инаугурацията на Джо Байдън? Ако не, ви споделяме още веднъж, че беше дело на Batsheva. Една по-малко известна марка, която обаче ни впечатлява с концепцията за представянето на новата си сбирка. Дизайнерката, която стои зад нея, и нейният брачен партньор, който е фотограф, отиват в домовете на разнообразни хора и ги снимат, облечени в новите модели, до момента в който готвят. По този метод тя желае да покаже, че дамите можем да се усещаме красиви и женствени, даже и в кухнята, даже и вкъщи. Там, където сега прекарваме най-вече време.



В селекцията ни ще видите и страхотните, само че и доста практичните елегантни модели на Jason Wu, Ulla Johnson и The Row, които издават, че през идната зима още веднъж ще има типичен принтове и комфортни oversize кройки.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР