Да героизираш жена, защото детето й нямало ЕГН и да

...
Да героизираш жена, защото детето й нямало ЕГН и да
Коментари Харесай

Росица Бакалова: Да героизираш жена, защото детето й нямало ЕГН и да вярваш, че тя реално така е преборила системата, е наивно и жалко - Топ новини

Да героизираш жена, тъй като детето й нямало ЕГН и да вярваш, че тя действително по този начин е преборила системата, е наивно и тъпо.

Медиите по този начин сатанизираха лекарите, а и те им помогнаха с несъответстващото си държание към пандемията, че в действителност популацията напълно откачи. Не схваща до каква степен действително преборва диктата и къде стартира да изпростява самото то.

Да обясняваш, че лекарите по принцип са убийци, значи цялостен разпад на всичко. Да, мнозина от тях се поддадоха на операции, само че те също са единствено хора и имат страхове. Утре някоя откачалка майка ще остави детето си да почине, не дай си Боже от апендицит, тъй като ще откаже, „ гадния “ хирург да допре детето й. Да вървят при амишите.

Там им е мястото на лудите. Без опрощение. Не единствено изпростяхме, само че минаваме към дивачество. Едно е да се бориш против неизпитани ваксини или такива, които предизвикват увреждане, напълно друго е да отречеш всичко, което актуалната медицина може в интерес на индивида. А тя може. Друг е въпросът, че ние оставихме там да се вихри мафия. Предимно фармацевтична и хвърлихме медицината на пазарен принцип.

Росица Бакалова, Фейсбук

Да героизираш жена, тъй като детето й нямало ЕГН и да вярваш, че тя действително по този начин е преборила системата, е наивно и жалко….
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР