Да даваш нов шанс на дрехите, е нещо, което за

...
Да даваш нов шанс на дрехите, е нещо, което за
Коментари Харесай

Дайте втори шанс на дрехите си: Unboxd Pop-Up Clothing Bazaar

Да даваш нов късмет на облеклата, е нещо, което за наше голямо благополучие, стана доста известно последно време. Много магазини за втора ръка, фейсбук групи, инстаграм профили и приложения се появиха в последните години, което ни дава опция да продадем облеклата, които към този момент не носим или пък да станем горди притежатели на някоя фешън облага с висока стойност на по-ниска цена.

Най-важното в тази ситуация е, че по този метод подкрепяме природата, като излизаме от кръга на по този начин наречената " бърза мода ", в която облеклата се създават в огромни бройки, нанасят големи вреди на околната среда и тъкмо след един сезон са непотребни и изхвърлени.
 Reuters: Уморените българи се опасяват от нови политически земетресения 29 септ 2022 | Българите ще гласуват на четвърти избори за по-малко от две години и са изправени пред ограничения и растяща...
Ако към момента не сте опитвали това, за което приказваме, този уикенд ви дава идеалната опция: първият Unboxd Pop-Up в София ще се организира на 1 октомври (събота) и това е мотив за празнуване. Организаторите обещават голямо многообразие от разнообразни мъжки и дамски продукти, от които ще можем да избираме, удължавайки живота на облеклата!

Базарът ще се организира на покрива на Barter Community Hub! Ние ще сме там, заповядайте и вие, пък може да намерите някое фешън богатство. Повече за събитието може да откриете.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР