Да, България пусна колесни картички Изтрий прасето – виж си

...
Да, България пусна колесни картички Изтрий прасето – виж си
Коментари Харесай

Коледни картички Изтрий прасето – виж си късмета пусна Да, България

" Да, България " пусна колесни картички " Изтрий прасето – виж си шанса ", оповестиха от партията на Христо Иванов.

Направата на картичките е предизвикана от известните лотарийни игри с триене на полетата, които се продават в " Лафка ".

Картичките на " Да, България " обаче ги конкурират с цената – единствено 1 лев. За съпоставяне при хазартните лотарийни игри няма по-евтин билет от 2 лева

На картичката е изобразено прасе-разбойник и с цел да се види какво ще донесе Новата година, би трябвало да се изтрие полето.

" И в живота е по този начин. Доброто в никакъв случай не идва единствено, хубавите неща не ни се случват просто по този начин. Трябва да се борим за тях, да ги заслужим. Ако желаеме, да вземем за пример, през Новата година да имаме по-високи приходи, по-добро обучение и опазване на здравето, да дишаме по-чист въздух и да се радваме на работещи институции, би трябвало да се преборим с " прасетата-разбойници ". Да ги " изтъркаме " от страната и живота си. И за разлика от Коледа, когато прасето обичайно притегля публичното внимание и развръзката е мигновена, тук е нужна дълга и упорита работа и то от всички нас ", се споделя в известието на " Да, България ".

С набраните средства от продажбата на картичките " Да, България! " ще финансира активността си съгласно Закона за политическите партии.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР