Да бъдеш сингъл на Св. Валентин, не е много по-различно

...
Да бъдеш сингъл на Св. Валентин, не е много по-различно
Коментари Харесай

Сами и щастливи на Св. Валентин? Мисията е възможна

Да бъдеш сингъл на Св. Валентин, не е доста по-различно от това да бъдеш сингъл всеки различен ден от годината. И това не е нещо кой знае какво. Но доста хора, които не са във връзка, може да преживеят Св. Валентин като същинска злополука. Да сте сингъл, не е резултат, че не сте задоволително привлекателни. По-скоро е неприятно отражение на личното предпочитание да бъдем част от нечие цяло, само че забравяме, че най-важното е да сме част от личното си цяло – своя център. Независимо дали сте сингъл по собствен личен избор, дали сте останали сами вследствие на разлъка или сте в особена обстановка с неразбираем край, няма нищо необичайно и нетрадиционно да нямате сътрудник в деня на Св. Валентин. И отново подсещаме, или всеки различен ден.

Винаги има два избора: Може напълно да пренебрегнете по този начин досадния V-Day или може да го употребявате като опрощение да празнувате. Не е наложително да търсите нова сантиментална връзка, а просто да се забавлявате на датата 14 февруари. И си напомнете: " Аз съм най-важният човек и собствен личен приоритет. Затова няма извинения, които да диря, с цел да си изкарам добре ".

Най-добрата част? Когато чествам себе си, чествам по своите правила. Или с други думи на - имам през целия ден да върша, каквото си желая, без да се преценявам с никакви правила или хора. Ето и няколко музи за неща, които може да се вършат в този ден в изцяло щастливо сингъл положение:

Посетете това ново място, което сте набелязали от дълго време

Има най-малко няколко нови места в близост, които са привлекли вниманието ви и все отлагате да посетите. Направете резервация от по-рано, даже преди вечерните часове, с цел да избегнете скупчването на двойки. Защо не отидете там по обяд, когато ще бъде доста по-спокойно? Проучете менюто авансово и си набележете какво желаете да поръчате. 

Сгответе си нова рецепта, която ще ви въодушеви още повече.

Направете лист с нужните предписания, отидете до обичания си магазин, напазарувайте и действайте със размах в кухнята. Тя е единствено ваша! Не е инцидентно, че се твърди, любовта минава през стомаха. И не забравяйте неповторимо неустоимия десерт, той е толкоз значим са щастието!

Планирайте ден на другарството

Това, че нямате сътрудник на този ден, не значи че би трябвало да прекарате Св. Валентин в цялостно уединение. Дори приятелите ви да са във връзка, може да извършите проект за срещи и излизания по този начин, че да прекарате време и с околните си, без да обърквате проекта им. 



Ден на сингъл срещи

Има още толкоз доста сингъл хора, които желаят да се забавляват, без да търсят нови връзки. Такива хора може и да са част от личното ви семейство – братя, сестри, братовчеди, родственици. Има и групи в обществените мрежи, които съкратяват пътя към нови познанства с сходна порода хора, които са на вашата вълна. Излезте от рамката, разширете кръгозора си.

И още оферти...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР