Да бъдеш силна, независима жена означава да контролираш живота си

...
Да бъдеш силна, независима жена означава да контролираш живота си
Коментари Харесай

7-те принципа на силната и независима жена

Да бъдеш мощна, самостоятелна жена значи да контролираш живота си и да прегръщаш своята женственост. Те ще ви въодушевяват всеки ден и ще провокират вашето почитание и удивление. Въоръжи се с 7-те правилото за прочувствена самостоятелност и това ще ти помогне да станеш мощна и самостоятелна!

7-те правилото на мощната и самостоятелна жена

1. Не чакай – действай

 самостоятелна жена 7-те правилото на мощната и самостоятелна жена

Всяко придвижване напред, даже и най-незначителното, е по-ефикасно от безсмисленото очакване.

Не ти звънят след изявлението? Сама им се обади и разбери по кое време ще вземат решение. Гаджето ти не може да провежда проектите си за уикенда? Планирай свободното си време без значение от него. Дълго време не те покачват? Разгледай други компании или сходни вакантни места. По-добре е да опиташ доста разновидности и да не получиш мечтаното, в сравнение с да не правиш напълно нищо. Никой няма да направи освен това за теб, с изключение на ти самата. Запомни, че си самостоятелна жена.

2. Не мисли за това по какъв начин те правят оценка – ти самата оценявай

Не е доста прелестно да седиш в кафето на среща и да си задаваш въпроса „ Дали ме харесва? ”. Най-вероятно си забелязала, че мъжете постоянно даже не помислят за опцията някой да не ги хареса. Затова се отпусни, облегни се обратно и оцени кавалера си по всички параметри, въпреки всичко си самостоятелна жена. Междувременно ще решиш дали ти е забавен, или не.

3. Не се самозалъгвай

 самостоятелна жена 7-те правилото на мощната и самостоятелна жена

Представи си какъв брой време можеш да спестиш, в случай че не го губиш в пояснение на мъжките сигнали за привличане.

Какво значение има по какъв начин е погледнал и дали е пъхнал палеца си в колана на панталона, в случай че до в този момент не ти е звъннал и не те е поканил на среща? Аксиомата, тествана от генерации дами, гласи: мъжът не звъни по две аргументи: или не желае, или е починал. Най-добрата настройка е: спокоен оптимизъм и липса на скоци в настроението поради нечие позвъняване или неналичието на такова. Така ще се превърнеш в мощна и самостоятелна жена.

4. Не прави компромис със себе си

 самостоятелна жена 7-те правилото на мощната и самостоятелна жена

Любовта към себе си е първата крачка към каквито и да било връзки в живота ти. Не очаквай, че другите ще те обичат повече, в сравнение с ти самата се обичаш. Най-ценните взаимоотношения в човешкия живот са връзките със самия себе си. Важно е какво мислиш за себе си. Сутринта не може да се чувстваш прочувствено удобно, в случай че нощес си седяла до късно в офиса, вършейки непознатата работа. Когато не искаш да правиш нещо, откажи възпитано и ще усетиш какво значи „ товар от плещите ” и „ леко на душата ”. Силната и самостоятелна жена не се бои от нищо.

5. Не се сравнявай с другите

 самостоятелна жена 7-те правилото на мощната и самостоятелна жена

Често започваш да завиждаш, тъй като сравняваш триумфите си с тези на близките. Как да станеш самостоятелна жена? Ако ти е неприятно, че Камелия от маркетинговия отдел е получила покачване, а ти – експертът по продажби, още не, намерения какво не те устройва в обстановката ти. Чувстваш, че не те ценят, не работиш по призванието си или си твърдо уверена, че високото състояние подсигурява морална задоволеност? Да се сравняваш с Камелия е същото като да сравняваш юг със север и деня с нощта.

6. Развивай качествата си

 самостоятелна жена 7-те правилото на мощната и самостоятелна жена

Хармоничното личностно и професионално развиване е способно да те направи щастлива и самостоятелна жена и се отразява позитивно на самооценката ти. Прави постоянно това, което ти се отдава, и това, което в действителност ти е прелестно. Научи се да го вършиш в действителност качествено. А и също от време на време е потребно да се довериш на някой способ за откриване на вродените пристрастености. Може и да не започнеш да ги развиваш, само че най-вероятно ще ги вземеш поради. Можеш да превърнеш в занимание това, с което не се занимаваш в ежедневната си работа. Развиването на гениите възпитава качества, които могат да се окажат скъпи както за кариерата ти, по този начин и за персоналния ти живот.

7. Прощавай си слабостите

Слабостите са като извивките на пръстовите отпечатъци – без тях не може да се разпознава притежателят им.

Слабостите не ни вършат единствено несъвършени, те ни вършат хора. Затова и са ни учили да одобряваме минусите на близките. Прощавай си не мързела и нездравословните привички, а някои пристрастености и отличителни черти: любовта към кафето, хаоса на бюрото, мудността или прекомерната словоохотливост. Макар и тези дреболии да те отдалечават от идеала, те работят интензивно за твоята характерност. Така ще се превърнеш в мощна и самостоятелна жена.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР