Да бъдеш сериозно обвързан не е за всеки. Отговорността да

...
Да бъдеш сериозно обвързан не е за всеки. Отговорността да
Коментари Харесай

Щастливи и сами – зодиите, които са най-добри необвързани

Да бъдеш съществено привързан не е за всеки. Отговорността да прекараш по-голяма част от времето си с един човек, да споделяш хубавите и неприятните моменти с него и да му бъдеш правилен може да се окаже прекомерно тежко за доста хора. Затова от време на време можем да чуем, че някой се усеща по-добре самичък. Обикновено това се случва на по- младежи, които към момента не мислят за семейство и за това да имат сериозен сътрудник в живота си. Това тяхно мислене може да бъде добито, както от фамилията, по този начин и от приятелите, а от време на време даже зодията може да окаже въздействие. Може да е необичайно, само че доста представители на избрани знаци не намират общо с други като тях поради несъответственост на характерите точно с помощта на месеца, в който са родени.

Ето и кои са зодиите, които са най-щастливи, когато са сами:

Близнаци

Те са в двете крайности- прекомерно горещи и студени за връзка. Всеки, който познава характера на Близнаците, ще разбере, че тази зодия не всеки път се оправя добре в дълготрайни връзки. Това не значи, че те не жадуват за фамилиарност, само че просто избират небрежните и по-лесни взаимоотношения, които не са толкоз комплицирани за управление. Този знак бързо минава от горещо към студено, което той осъзнава, тъй че обича да стартира връзка, единствено в случай че е убеден, че нещата се получат.

Стрелец

Стрелецът желае да резервира свободата си. Той не се опасява да се обвърже, само че ще го направи, единствено в случай че има вяра, че може да е намерил „ Единственият “ за него. Животът на хората от тази спокойна зодия е много нехаен, когато са неженени, тъй че те се опасяват от нови сътрудници, които демонстрират прекомерно огромен интерес или са прекомерно завладяващи. Те скрито желаят връзка, макар че може да не изразят това вербално, само че единствено в случай че сътрудникът споделя същите ползи и занимания като тях. Много е евентуално да не бъдат смели да създадат първата крачка и да изчакват подобаващ сигнал за това или пък да разчитат, че индивидът насреща ще се осмели да го стори.

Водолей

Той е доста придирчив в една връзка. Несъмнено като най-независимият знак на зодиака, Водолеят е доста благополучен да си свърши самичък цялата работа. Въпреки че са едни от най-състрадателните и грижовни хора в близост, те също се нуждаят от интервали на отмора и тишина, в които могат да развиват своите хрумвания и мисли на мира. Те се нуждаят от някой, който изцяло ги схваща и споделя тяхната визия за света, което от време на време се оказва, че е по-трудно да се направи, в сравнение с да се каже. Хората от тази зодия обичат да имат общи ползи и тематики на диалог с сътрудниците си. За тях това е значимо и заради тази причина те са по-склонни да стартират връзка с сътрудник или човек от тяхното обграждане.

Риби

Рибите са прекомерно несигурни, с цел да се влюбят. Личността им се разграничава от другите знаци в този лист, защото хората от този знак се нуждаят от грижи и внимание, с цел да се усещат ценени. Те са повече от щастливи да проявят любов и да завързват нови контакти, само че от време на време се претрупват много елементарно. От мисленето, че не заслужават толкоз добър сътрудник, до превръщането на дребен коментар в голяма рецензия в мозъка си, Рибите постоянно търсят собствен личен излаз от връзката. Това ги прави нерешителен сътрудник и е по-сложно да създадете семейство с човек от тази зодия.

Дева

Девата е прекомерно придирчива в любовта. Противоположно на Рибите, тя се напряга, тъй като в действителност е прекомерно сериозна към другите, а не към себе си. Девите се стремят към основаването на идеалния облик на една връзка, когато се срещнат с сътрудник и е ненужно да споделяме, че животът в двойка с тях в никакъв случай не е без провокации. Ако не е съвършен,  той просто не е задоволително добър за Девата. Вместо това тя би предпочела да изчака „ Перфектния сътрудник “, без значение какъв брой време лишава това.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР