Да бъдеш сама понякога може да е най-доброто решение, което

...
Да бъдеш сама понякога може да е най-доброто решение, което
Коментари Харесай

А може би е по-добре да бъдеш сама, мила моя – така никой няма да те нарани

Да бъдеш сама от време на време може да е най-хубавото решение, което вземаш за себе си. Ако множеството от следните признаци дефинират теб, тогава знай, че си една от тези хора, на които им е писано да бъдат сами! И не, няма безусловно нищо неприятно с теб, тъй като всеки един от нас има собствен личен път в живота. Имаш 99 казуса, само че да си сама не е един

Проблеми в работата, токсични другарства, проблеми с домашни любимци… Като всяко едно човешко създание на земята, вие имате 99 казуса, само че да сте необвързани просто не е един от тях. Романтичните връзки в никакъв случай не са били вашата мощ. Вместо това предпочитате необвързания живот, връзките за една нощ и непринудените романси.

Вие не преследвате евентуален сътрудник като множеството необвързани хора там. Вие сте щастливи там, където сте, и знаете, че сте тъкмо там, където би трябвало да бъдете сега!

Признаци, че ти е писано да бъдеш сама, само че в положителния смисъл 

Не обичате другите да се намесват в живота ви

Да бъдеш във връзка значи да позволиш на различен човек да влезе в живота ти. Когато това се случи, рутината ви се компрометира. Ако не сте от хората, които се съгласяват с това, тогава несъмнено не отговаряте на изискванията да имате връзка. Вашата рутина значи доста за вас и просто не желаете да измененията нищо в нея. Не обичате да ви задават въпроси за персоналния ви живот или да бъдете „ принудени “ да пишете назад даже когато не ви се желае.

По-важното е, че не сте подготвени да вършиме компромис със себе си и вашите проекти, с цел да прекарвате време с колегата си.

Работата върху себе си и кариерата ви са вашите съществени цели

Повишаването на вашето самочувствие, самооценката и работата върху себе си (особено вашето психологично здраве) са вашите съществени цели. Добре, визитата на фитнес също е в листата. Съсредоточени сте върху кариерата си и знаете, че съществуването на сериозна връзка би нарушило този баланс. Взаимоотношенията изискват доста старания, което значи, че няма да остане доста за други неща като вашата работа и самоусъвършенстване.

Когато бракът и децата влязат в живота ви, можете да се сбогувате с фокусирането върху всичко друго с изключение на върху „ по какъв начин да преживеете деня, без да компрометирате разсъдъка си “.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР