Да бъдеш жена или мъж вече няма да е въпрос

...
Да бъдеш жена или мъж вече няма да е въпрос
Коментари Харесай

В САЩ вече дават и полово неутрални паспорти

Да бъдеш жена или мъж към този момент няма да е въпрос на физически белези или медицински решения. От 11 март американците ще могат да избират пола си в документите и паспортите си, без значение от биологичния си пол, разгласи Държавният департамент на Съединени американски щати.

Така жителите на Съединени американски щати към този момент ще могат да поставят и знак X (освен M за мъж и F за жена) при подаване на заявките за американски паспорт и тази опция ще стане и за други типове документи от следващата година. Правителството на президента Джо Байдън отбелязва " Ден на транссексуалната видимост ", откакто някои щати започнаха ходове против транссексуалните хора, заяви Ройтерс.
 Ответният удар на съветските хакери 31 март 2022 | Руски хакери неотдавна са се пробвали да обхванат в мрежите на НАТО и военните системи на някои източноевропейски...
Републиканските губернатори на щатите Оклахома и Аризона подписаха законопроекти, забраняващи на транссексуални спортисти да вземат участие в учебни спортни действия за девойки., защото трансжени, които до преди година са били физиологично мъже, нямат същите равни физически данни, както дамите. Човек, роден като мъж, постоянно ще има по-силни мускули, по-дълги кости и повече устойчивост, по отношение на женската физика, което прави присъединяване на трансжени в спортни надпревари непочтено.

Въпреки това, през юни предходната година Държавният департамент съобщи, че американските жители могат да избират своя пол в заявките за издаване на паспорт, без да би трябвало да показват здравна документи.

През октомври беше публикуван първият американски паспорт, в който полът беше маркиран с хикс. По този метод се даде опция за избор на вид, друг от мъжки или женски пол за американските документи.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР