Да бъдеш инфлуенсър. Звучи като идеалната професия, нали?Да изкарваш пари,

...
Да бъдеш инфлуенсър. Звучи като идеалната професия, нали?Да изкарваш пари,
Коментари Харесай

Стани част от първата онлайн академия за влогъри!

Да бъдеш инфлуенсър. Звучи като идеалната специалност, нали?

Да изкарваш пари, прекарвайки времето си в обществените мрежи, да си прочут и обожаван и първи да опитваш нови артикули и услуги. Може би това е фантазията на доста хора, само че истината е, че въпреки и да наподобява на пръв взор елементарно, това занимание изисква голяма отдаденост и положителни знания в доста сфери.

Ето за какво AVON реши да сътвори първата академия за влогъри онлайн, от която всеки, който се интересува от тайните на тази специалност, може да научи суперинтересни на практика препоръки. Водещ на академията Vlogging but how e Ели Димитрова, лицето зад един от най-успешните бюти YouTube канали, MakeUpButHow.



Тя ще показа в 5 поредни видеа за насъбрания през годините влогърстване опит, ще разкрие секрети от кухнята на своя план и ще даде скъпи препоръки за всеки новак инфлуенсър. В края на акцията трима от всички присъединили се в академията и приели предизвикването на Ели ще бъдат подкрепени от AVON в техния летящ старт като бюти влогъри. Те ще получат поддръжка от козметичния бранд за бъдещи взаимни планове и артикули, които да тестват преди всички други.

Достъп до академията Vlogging but how има всеки, който поръча течното червило Mark от настоящата Брошура на AVON и записва кода от своята скреч карта. Така може да разбере дали печели и една от 1000 Big&Extreme спирали, които в този момент се оферират като подарък извънредно, а ще бъдат налични на пазара от началото на септември.

Регистрирането на скреч картите е до 26 август. Може да участваш с безграничен брой кодове и да спечелиш толкоз награди, колкото шанс имаш!



Течно червило Avon Mark има 20 ослепителни блестящи и матиращи нюанса, в този момент и 8 нови цвята особено за лятото. Трае с часове, без да изсушава устните, с комфортен апликатор за точно нанасяне е и не се разтича.

Спиралата Mark Big&Extreme идва с заричане за рисков размер и дължина оттатък рестриктивните мерки на миглите.

С поддръжката на Avon

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР