Да бъдат преустановени присъствените занятия в училищата на територията на

...
Да бъдат преустановени присъствените занятия в училищата на територията на
Коментари Харесай

В Бургас искат преустановяване на присъствените занятия в училищата

Да бъдат прекратени присъствените занятия в учебните заведения на територията на Община Бургас поради високия брой заболели от COVID-19 възпитаници предлага Общинският спешен щаб.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29772
" Предложението за прекосяване към онлайн образование ще бъде отправено до Министерството на образованието от Общинския спешен щаб в морския град, който през днешния ден по-рано организира онлайн съвещание ", оповестиха от щаба.

Към момента 105 паралелки са под карантина, 206 учители са в изолираност, съобщи Българска телеграфна агенция, като се базира на РЗИ. Оттам обясниха, че към този момент има издадена заповед за прекъсване плановия банкет и плановите интервенции в Бургаска област поради усложнената епидемиологична конюнктура. Мярката влиза в действие от петък, 14 януари.

Утре в Бургас ще заседава и Областният съвет по опазване на здравето. Съвещанието ще се организира онлайн от 14.00 часа.

В Бургаска област е достигнато четвърто равнище на заболеваемост. Само за ден са регистрирани рекорден брой новозаразени - 712. Най-много от новите случаи са в община Бургас - 465 души.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29772  Няма имунизирани против COVID-19 деца от 5 до 11-годишна възраст в област Добрич Няма имунизирани против COVID-19 деца от 5 до 11-годишна възраст в област Добрич  Затвориха нощните заведения в област Смолян Затвориха нощните заведения в област Смолян  Белгийският парламент може да разиска на изключително съвещание закон за наложителна имунизация Белгийският парламент може да разиска на изключително съвещание закон за наложителна ваксинация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР