Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди, младши обеща да

...
Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди, младши обеща да
Коментари Харесай

RFK младши планира да се изправи срещу Тръмп, Байдън с дългове от $14T, казва, че би победил всеки един от тях

Независимият претендент за президент Робърт Ф. Кенеди, младши даде обещание да вземе по отношение на президентите Байдън и Тръмп непосредствено по основни въпроси, в случай че му бъде разрешено да ги разисква, като сподели на Fox News, че и двамата политици, макар техните полярно противоположни идеологии, са се справили един с различен в изострянето на националния дълг.

Кенеди също по този начин отговори на рецензиите, които отнесе по основни въпроси като законите за идентификация на гласоподавателите, като сподели, че е минал през политическа „ еволюция “, която е постоянно срещана измежду останалите американци.

Той сподели пред „ Jesse Watters Primetime “ на В сряда той осъжда тактиката на кражба с щурм и заплашване на анти-израелските протестиращи в колежите, като споделя, че поддържа правото на митинг, само че не и другото държание на стачкуващите.

„ Това е доста, доста обезпокоително. Озадачаващо е, тъй като това се случва в частните кампуси и те в действителност имат доста повече независимост на деяние да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР