D2 - групата, която се превърна в емблема на съвременния

...
D2 - групата, която се превърна в емблема на съвременния
Коментари Харесай

Рокаджии и рапър записаха парче за нов български филм

" D2 " - групата, която се трансформира в емблема на актуалния рок в България, сплотява гений и жанр с един от най-разпознаваемите актьори на рап сцената у нас - 100 Кила, с цел да запишат обща ария към саундтрака на кино лентата " Диви и щастливи ". Премиерата на видеото към сингъла, който носи същото име, ще бъде на 12 септември, четвъртък, във ВИП залата на кино " Арена делукс ".

Клипът включва фрагменти от сантименталната екшън комедия, в която вземат участие Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и други обичани артисти. Изборът на локация за представянето на вълнуващия взаимен план на " D2 " и 100 Кила е предизвикан от желанието на изпълнителите и режисьора на кино лентата Мартин Макариев да покажат клипа на голям екран и с най-хубавия тон.

Група " D2 " има богат опит в основаването на музика за филми и изборът на режисьора да се обърне към тях не е инцидентен. Сингълът " Диви и щастливи " е композиран от Димитър Кърнев и Александър Обретенов, а текстът е на " D2 " и 100 Кила.

Веднага след медийната премиера на ексцентричния план в четвъртък клипът ще бъде качен в формалния YouTube канал на хип-хоп звездата, както и в профилите на музикантите и актьорите от кино лентата.

Премиерата на " Диви и щастливи " ще е на 29 ноември във всички кина в страната.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР