Д-р Йордан Томов, блестящ лекар, специалист по анестезиология и интензивно

...
Д-р Йордан Томов, блестящ лекар, специалист по анестезиология и интензивно
Коментари Харесай

Бургас скърби! Почина анестезиологът д-р Йордан Томов

Д-р Йордан Томов, ослепителен доктор, експерт по анестезиология и интензивно лекуване в Университетската многопрофилна болница в Бургас, умря. Тъжната вест съобщи  Дарик . Той страдаше от тежко онкологично заболяване. 

Близките и сътрудниците му го познават като човек с огромно сърце, надарен музикант и правилен другар, който помагаше безусловно на всеки.

По време на атентата на Летище Бургас през 2012 година, той беше един от героите, участващи в спасяването на потърпевшите туристи. За своята работа доктор Томов беше награден от премира Бойко Борисов, който му постави прякора Касапина. 

От 2003 година Д-р Йордан Томов е приключил МУ - Варна, специализирал  е във ВМА - София, а от 2003 година до последно работеше в УМБАЛ-Бургас, където е оказал помощ на хиляди пациенти. 

Погребението ще е на 15 май в ритуалната зала на Гробищния парк.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР