Д-р Цветомила Дудевска печели конкурса за управител на Специализираната болница

...
Д-р Цветомила Дудевска печели конкурса за управител на Специализираната болница
Коментари Харесай

Нови мандати за управителите на белодробните болници в Троян и Трявна

Д-р Цветомила Дудевска печели състезанието за шеф на Специализираната болница за интензивно лекуване на белодробни заболявания в Троян. Това излиза наяве от окончателните резултати от процедурата, оповестени на уебстраницата на Министерството на здравеопазването.

Д-р Дудевска, която и сега ръководи лечебното заведение, бе единственият претендент за позицията. След като преди дни стана ясно, че е минала сполучливо първите два стадия от състезанието – ревизиране на документи за сходство и показване на идея за развиване на лечебното заведение и приноса на претендента към него, през днешния ден Министерство на здравеопазването афишира окончателните резултати, съгласно които доктор Дудевска е класирана преди всичко.

Така доктор Цветомила Дудевска, под чието управление белодробната болница в Троян е в нелошо финансово положение за разлика от редица други със същия профил, ще остане отпред на лечебното заведение.

И детската белодробна болница в Трявна резервира досегашния си шеф. Д-р Георги Илиев, който също бе единствен претендент за позицията, е минал сполучливо и през третия кръг от състезанието – събеседване с комисия, и ще остане началник на Детската профилирана болница за дълготрайно лекуване и рехабилитация на белодробни заболявания „ Царица Йоанна ” в Трявна за още един мандат.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР