Д-р Тотко Найденов е най-известният наш здравен журналист, публицист и

...
Д-р Тотко Найденов е най-известният наш здравен журналист, публицист и
Коментари Харесай

Д-р Тотко Найденов: Стресът сваля самолета на българина

Д-р Тотко Найденов е най-известният наш здравен публицист, журналист и публицист. Специалист по обществена медицина. Завършил е медицина във ВМИ, в този момент Медицински университет, в Пловдив. Автор е на 40 документално-публицистични книги, измежду които “222 любовни лекарски истории ”, “Болестите и сексът на политиците ”,   “Джобен гид за любовта и секса ”. Главен редактор на в. “Български доктор ”. Инициатор на Деня на българския доктор и Деня на Спасението. Баща на четири деца.

- Има ли сериозен проблем със секса свръхинформираният съвременен човек?

-Да, актуалната свръхкомуникативност обуславя пресилване, стрес - по този начин, както и несигурният живот: ще имаш ли работа, по какъв начин ще си плащаш парното, тока, водата. Безспорно стресът дружно с тютюнопушенето са главните болестотворни фактори. Като към тях прибавим и застоялия живот и затлъстяването - ето ви все вредности, които разболяват индивида, довеждат до хипертония, диабет. Един пренапрегнат, свръхнатоварен и уплашен човек не може да прави и пълностоен секс.  

- Силен мъж ли е българинът?

-Българският мъж е комплексиран, което го принуждава постоянно да прибягва до хвалби и мечти в региона на половия му живот. Всяка аптекарка ще ви каже, че афродизиаците се купуват повече от младежи. 

- Има ли одобрени " правила " в секса? Колко е значим оргазмът за здравето?

-За постоянен сексуален живот се счита полови контакти най-малко два пъти седмично. Според отдавнашно изследване на британски лекари хората, които постоянно вършат секс и изпитват оргазми, живеят 6 до 8 години повече. Друго изследване потвърди, че монасите страдат два пъти по-често от рак на простатната жлеза, а монахините - от рак на шийката на матката. Освен това постоянно правещите секс заболяват по-рядко и от грип, тъй като имунните им сили са по-високи. Оргазмът подтиква отделянето на хормоните на насладата - ендорфините, уголемява съдовете - което значи повече храна за тъканите, гони малигнизиращите свободни радикали.

- Правим ли безвреден секс?

- " Правете безвреден секс, живейте в семейство! ", е апелът на СЗО като най-сигурното държание против смъртоносния СПИН. Но човечеството очевидно нехае за това предизвестие. На всеки 24 часа по земното кълбо 100 млн. двойки вършат секс. Става въпрос за хетеросексуални, несъмнено. От това отлично и здравословно занятие 900 000 дами забременяват, 150 000 от тях вършат аборти, а 50 умират от следствията им. Но още по-страшно е друго: 1 млн. от тези 100 млн. сътрудници заболяват от някоя от 20-те СПИ, т. е. сексуално-предавани инфекции, венерози. Най-честите са хламидиаза, трихомоназа и трипер. Но 7200 души всекидневно по света се заразяват със СПИН, което се превежда гибел - тъй като 5500 души умират всекидневно от него, най-много в Африка.

Не желая да тревожа никого с тези данни, просто да употребявам случая да насочва едно предизвестие към хората: " Правете постоянно секс - само че безвреден, безрисков! ".Това значи: при инцидентен или непознат сътрудник да си поставяте презерватив. Струва единствено 20-30 стотинки, само че пък ви избавя от заболявания и даже гибел. 

- Крие ли опасности за половата ни еднаквост провокиралата оживени диспути Истанбулска спогодба?

-Намирам за извънредно рисково приемането, не дай, Боже - използването на Истанбулската спогодба, тъй като в спомагателния отчет, който е неотделима част от нея, ще се ползва така наречен " джендър " - образование на напълно дребни деца, предумишлено деформиране на визиите им за естествен секс, за баща и майка. Ще се вкарат и " джендър " контрольори, които ще имат правото да ви лишават детето, в случай че не сте съгласни да бъде обучавано в тази порочна, антиприродна и противочовешка " джендър " идеология и ще го дават на... " приемни фамилии ", които ще могат да вършат с него каквото си изискат...

Недопустимо е всичко това да се вкара в нашите учебни заведения. Но ето неведнъж съм предложил на МОН в учебните заведения наложително да се учи здравно-духовна просвета - с втълпяване на здравни познания и привички измежду учениците, от ден на ден от които пушат, пият и се дрогират, наред с родолюбието. Уви, отхвърлиха ми предлагането и в този момент ще ни вкарват " джендър " - образованието - то напълно ще ни унищожи, редом с демографския срив и миграцията.

- Губи ли модерният човек интерес към обичайния секс?    

-Съвременното човечество отива към безполовост, хермафродитизъм и хомосексуализъм. За това няма да е отговорна единствено Истанбулската спогодба, която цели извращаване на децата ни от най-ранна възраст, а и техническата гражданска война. 

Идете в който желаете секс магазин: ще намерите вибратори, надуваеми секс кукли и какво ли още не. Впрочем въпросните надуваеми секс кукли са били измислени от Хайнрих Химлер, вторият най-влиятелен човек на Третия райх. Нацисткият водач даже е подготвил цяла партида за изпращането им на Източния фронт, несъмнено - до една руси, синеоки и с луксозни гърди вид тиролска крава, за облекчение на немските бойци, само че " акцията " е било осуетена от Сталинградската борба. Всички тези, а и доста други пикантерии съм описал в книгата " Болестите и сексът на държавниците ". 

Съвременната фармация разполага с задоволително лекарства за поддържане на либидото и стимулиране на ерекцията, само че те би трябвало да се употребяват единствено след назначение от доктор, тъй като са много рискови при хипертоници, диабетици, хора с исхемична болест на сърцето, затлъстели или възрастни мъже. Стотици, да не кажа хиляди, са смъртните случаи по света при мъже, използвали афродизиаци - и постоянно са умирали върху " непознато ". Най-сигурният и добър стимулатор е партньорката.

- Винаги ли властта помпа либидото?

- " Политиката е афродизиак ", споделя Хенри Кисинджър. Действително да имаш в ръцете си властови позиции и благоприятни условия да подпомагаш партньорките си е много съблазнително и възбуждащо... Колко доста наши политици си разтуриха фамилиите?!  

- Проучвате заболяванията и либидото на известни политиците от години. Кои случаи са най-впечатляващите?  

-Знам за някои заболявания на наши държавници, само че не е етично да ги разгадавам.  
Легенди се мълвят за похожденията на министър председателите Стефан Стамболов и Александър Стамболийски към женичките на министрите им. Никой " не им е светил ", само че крушката си има опашка. Големият български общественик Стефан Стамболов обичал заниманията по шантаните. Упорито се приказва, че страдал от сифилис, добит от мистериозна фриволна полякиня в Букурещ, без това да е документирано. След убийството му Стамболов е упрекнат, че провел забави в специфична вила, обезчестявал млади девици - цели 77!

Вълко Червенков също не е бил безучастен към нежния пол. Георги Димитров - също; когато го арестуват във връзка на подпалването на Райхстага есесовците намират тефтерчето му с много адреси на подозрително близки съратнички. Нещо повече - когато на процеса в Лайпциг прокурорът го упреква в похождения, още повече че е фамилен, Димитров избухва: " Но аз не съм евнух, господин прокурор! ". Раковски също не е стоял " добродушно "... Но какво неприятно в това?

Греховете на известните

Гей връзка има едно от най-големите зверства против българи в нашата история. Във съдбовната за България борба при село Ключ в планината Беласица на 29 юни 1014 година умира любимецът в леглото на византийския император Василий Втори - солунският дук Тиофилакт Волиниат. Пронизва го в корема престолонаследникът на цар Самуил Гаврил Радомир. За възмездие императорът гей подрежда преди малко пленените български бойци да бъдат ослепени, като на всеки 100 оставя лидер с едно око, и да бъдат върнати на Самуил. Потресен от гледката, той получава инфаркт.

Малцина знаят, че Васил Левски обикаля България с незараснала оперативна рана, получена след интервенция в Белград по време на присъединяване му във Втората легия на Раковски. Смъди, гнои, цапа, боли, написа Филип Тотю. Апостола самичък си сменя превръзките, без да охне, без да хленчи.

Това е единствено част от богатата фактология в книгата на доктор Найденов, доказваща, че подвластни на заболявания и полови пристрастия са множеството управленци. Разгледани са заболяванията и половите желания на десетки международни и наши водачи - от Александър Македонски и римските императори, през съветските царе, генералните секретари на Комунистическа партия на Съветския съюз, фашистките диктатори, американските президенти, нашите влюбчиви царе, Георги Димитров, Вълко Червенков, Тодор Живков, Андрей Луканов, Людмила Живкова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР