Д-р Тереза Там, която от 2017 г. е начело на

...
Д-р Тереза Там, която от 2017 г. е начело на
Коментари Харесай

Най-известната лекарка в Канада: Когато правите секс, слагайте маска

Д-р Тереза Там, която от 2017 година е отпред на дирекцията по публично опазване на здравето в Канада, даде любопитен съвет на фона на коронавирусната пандемия, която досега е с доказани 26 милиона случая в международен мащаб.

Известната канадска лекарка, която е експерт в имунизацията, инфекциозните болести и световната здравна сигурност, поучава по време на секс сътрудниците да поставят здравна маска. Освен това целувките могат да се пропуснат, твърди лекарката.

Д-р Тереза Там твърди, че коронавирусът елементарно може да се съобщи при непосредствен контакт като целувката, само че шансът да се съобщи посредством семенна течност е доста дребен. Поради това сътрудниците могат да вършат секс, само че никакви целувки и наложително носене на маска, поучава канадската лекарка.

„ Има някои неща, които може да извършите, с цел да сведете до най-малко риска от заразяване с COVID-19 и разпространяване на вируса. Пропуснете целувките, избягвайте близостта лице в лице, носете маска, и наблюдавайте колегата си дали има признаци преди всяка полова активност”, сподели доктор Тереза Там, представена от организация „ Ройтерс”. В Канада от началото на пандемията с COVID-19 са доказани близо 132 000 случая на заразяване с ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР