Д-р Людмила Емилова е специалист по вътрешни болести, кардиология и

...
Д-р Людмила Емилова е специалист по вътрешни болести, кардиология и
Коментари Харесай

Д-р Емилова: Качествената храна означава качествен живот

Д-р Людмила Емилова е експерт по вътрешни заболявания, кардиология и ревматология. Тя предлага режим на плодолечение и споделя, че качествената храна значи първокласен живот.

В студиото на „ Тази неделя” докторът изясни, че качествена е храната без химикали, местото без непотребни хормони, антибиотици, без оцветители и някаква спомагателни обработка.

По думите има отрицателни последици от тези изкуствени добавки, които към този момент се демонстрират даже при бебетата.

Д-р Емилова предложи на феновете да търсят от ден на ден биопродукти в магазините или да заложат на фермерските пазари, където всичко се отглежда екологично. Тя не изключва месото изцяло от дневното ни меню, само че декларира, че то би трябвало да е качествено, даже да е в по-малки количества.

Емилова предложи да заобикаляме авансово модифицираните скотски храни, защото посредством тях човешкия организъм не съумява да си набави всички спомагателни субстанции и витамини, от които има потребност. За предпочитане е да използваме зехтин, да заложим на повече сурови плодове и зеленчуци, сподели тя.

Д-р Емилова оказва помощ на хора посредством така наречен система за лечебно недояждане. Тя включва яденето на 2 кг. плодове дневно и 4 билкови чая. По думите ѝ резултатът не е единствено в тежестта, само че и всички модерни заболявания могат да се повлияят с плодолечение. На изказванията, че системата работи за малко и по-късно килограмите се връщат, тя отговори, че човек би трябвало да внимава какво яде и по-късно и да си построи привички да се храни здравословно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР