Д-р Имантс Барушс се занимава с изследване на концепции, които

...
Д-р Имантс Барушс се занимава с изследване на концепции, които
Коментари Харесай

Може ли да се въздейства на друг човек с мисъл?

Д-р Имантс Барушс се занимава с проучване на концепции, които се явяват неосезаеми или постоянно се причисляват към духовните явления, да вземем за пример енергийно поле на хората и дарба на полето на един човек да въздейства на различен.

Барушс е професор по логика на психиката в университета на Западно Онтарио, Канада. Един от отчетите му носи заглавието „ Изменение на съзнанието на семинар по саморазвитие: проучване на семинара Matrix Energetics “ и е оповестен в Journal of Consciousness Exploration Research.

В този отчет доктор Барушс е описал няколко лични опита, свързани със силата на съзнанието.

Барушс следял и своето лично равнище на централизация и „ дълбочината на измененото положение на съзнанието “. Експериментът открил, че колкото по-дълбоко се концентрира той, толкоз по-уморени се чувствали доброволците.

Той разкрил, че мисленото влияние от разстояние фактически оказвало резултат върху участниците в опита. Резултатът бил p <.05, което значи, че вероятността от инцидентно изменение на равнището на жизненост при доброволците е по-малко от 5%. Тоест над 95% от участниците фактически усещали въздействието на неговите мисли.

Резултатите съставляват забавна базова точка за бъдещи опити, само че Барушс предизвестява, че те могат доста да се променят, в случай че се регистрират повече фактори.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР