Д-р Георги Тодоров, член на Контролната комисия на Българския лекарски

...
Д-р Георги Тодоров, член на Контролната комисия на Българския лекарски
Коментари Харесай

Български лекар скъса оковите, направи деня на министър Ангелов и Кунчев черен: Истината!

Д-р Георги Тодоров, член на Контролната комисия на Българския лекарски съюз, прикани своите другари във фейсбук да се обадят на министър Костадин Ангелов и основния държавен здравен контрольор Ангел Кунчев, с цел да разясняват готвения цялостен блокаж на страната, откри кореспондент на Narod.bg.

За задачата доктор Тодоров оповести и джиесем номерата на двамата първенци от Националния действен щаб.

Ето какво тъкмо написа топ медикът:

За предлаганите от министъра Ангелов ограничения, препоръчани в действителност от Кунчев, който не е никакъв доктор, апелирам да дадете вашите отзиви за всяка от препоръчаните нови и негови ограничения на тел: 0887 ** ** 64 Ангел Кунчев. Мненията може да са отрицателни или положителни, може да ги споделите с лицето, което предлага да ви затворят бизнеса и живота и на *@abv.bg.

Същото се отнася и за недоучилия медицина Костадин Ангелов, неговия телефон за споделяния от ваша страна на вашите мисли и усеща за ограбването ви или за вашето съпричастие с предлаганите ограничения е: 08*8 ** ** 75, тъй като ги предлага той, е може би по-голям и от Кунчев.

Аз пък съм на път да разглася гражданско непокорство! Защо да се покорявам на безумията на страха, насаден от същите тези хора, изобличен като боязън от водещите психиатри в страната ни. Събрали сме се здравомислещи лекари в Алианса ни! Страхът не стопира гибелта, страхът стопира живота!

Децата от яслите ще ги гледат служителите от РЗИ, от детската градина тези от Министерство на здравеопазването, а учениците ще учат онлайн, докога? Обадете им се на двамата на власт, да ги питате. Искате ли телефона на Б. Борисов, кажете единствено, давам и двата!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР