Д-р Джо Диспенза (Joe Dispenza) е един от първите, започнали

...
Д-р Джо Диспенза (Joe Dispenza) е един от първите, започнали
Коментари Харесай

Материализирането на събитията във вашия живот започва на квантово ниво

Д-р Джо Диспенза (Joe Dispenza) е един от първите, почнали да изследват въздействието на съзнанието върху действителността от научна позиция. Неговата доктрина за взаимовръзката сред материята и съзнанието му е донесла популярност след излизането на документалния филм „ Ние знаем какво прави сигналът “.

Ключовото изобретение, направено от Диспенза, се заключава в това, че мозъкът не отличава физическите прекарвания от душевните. Грубо казано, клетките на сивото вещество въобще не отличават действителното, т.е. материалното, от въображаемото, т.е. от мислите!

Малцина знаят, че проучванията на доктора в региона на съзнанието и неврофизиологията са почнали с драматичен опит. След като Диспенза бил блъснат от кола, лекарите му предложили да слагат имплант на гръбначния дирек, който можел да докара до болки за цялостен живот. Само по този начин съгласно лекарите той можел още веднъж да върви.

Но Диспенза решил да хвърли предизвикателство на обичайна медицина и да възвърне своето здраве благодарение на своята мисъл. Само след 9 месеца лечения Диспенза се изправил на крайници. Това послужило като подтик за проучване на опциите на съзнанието.

Първа крачка по този път станало общуването с хора, претърпели опит на „ спонтанна ремисия “. Това е непринудено и невероятно от позиция на медицината излекуване на индивида от тежко заболяване без използване на обичайно лекуване. При допитване Диспенза изяснил, че всички хора, минали през сходен опит, били уверени, че мисълта е първична по отношение на материята и може да излекува всевъзможни болести.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР