Д нес стартира осмото издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата социално

...
Д нес стартира осмото издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата социално
Коментари Харесай

Стартира осмото издание на ПРОМЯНАТА

Д нес започва осмото издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с Фондация Reach for Change България. Досега ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 200 000 деца и младежи в цялата страна, а всяка година компанията влага над 190 000 лева, с цел да може позитивната смяна за децата на България да стане действителност.

„ Представете си, че зад всяка цифра има едно име, една орис. Затова сме нетърпеливи да продължим да работим и тази година да намерим новите обществени бизнесмени, които да станат част от ПРОМЯНАТА “,NOVA и дипломат на самодейността.

Социални бизнесмени, намерили решение на значим проблем на децата и младежите (0-24 г.) в България, могат да аплайват като попълнят онлайн формуляр от през днешния ден до 16 август на:

Големият победител ще получи безплатно финансиране в размер на 30 000 лева, а тази година още четирима финалисти – по 10 000 лева И петимата ще завоюват място в Акселератора на ПРОМЯНАТА и ще получат образования и самостоятелни съвещания, които ще им оказват помощ да развият своя бизнес модел и да реализират допустимо най-голямо позитивно влияние върху живота на децата. Те ще получат и спомагателна медийна поддръжка и рекламна акция на стойност 30 000 лева в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп.

“ПРОМЯНАТА е подобаваща за всеки, който има решение на проблем на децата и младежите, което е тествал и знае, че работи – само че има потребност от поддръжка, с цел да го разрасне и да го направи стабилно. Тази година увеличихме наградния фонд и планираме по-интензивна и самостоятелна консултантска поддръжка, основана на потребностите на обществените предприемачи-финалисти” – показа шефът на Reach for Change България Димитър Димитров към бъдещите претенденти в състезанието.

Кандидатите ще преминат през седем стадия на селекция, измежду които оценка от чиновници на Reach for Change, и Нова Броудкастинг Груп и специалисти от неправителствения, обществения и бизнес бранш. Чрез онлайн гласоподаване през ноември 2021 година публиката ще дефинира със своя глас кои ще са тримата обществени бизнесмени, които ще се явят на последния кръг от състезанието – среща с детското и възрастното жури на ПРОМЯНАТА.

Кандидатстването в ПРОМЯНАТА става елементарно посредством онлайн формуляр. Конкурсът е отворен както за юридически лица с нестопанска цел, по този начин и за физически лица. Не се изискват спомагателни документи. Повече за критериите на състезанието, стадиите на селекция и формуляра за кандидатстване вижте на.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-добро и несъмнено бъдеще. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА е подкрепила 87 обществени бизнесмени и е оказа помощ на близо 200 000 деца и младежи, достигайки до 257 обитаеми места в страната. За приноса си в развиването на благотворителността и новаторския си метод, акцията е отличена с 16 влиятелни награди.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Франция. Мъж влиза в аптека: - Дайте ми, апелирам, черни презервативи! - А, за какво точно черни, мосю? - Съпругът на любовницата ми умря... - О,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМедиците блокираха придвижването пред лечебното заведениеБиков: Този състав на ЦИК е неадекватенПрез този месец Европа е изпълнена с доста фестивали и събития на откритоШофьорът бил пийнал и без книжкаДо 2030 година в страните от Европейски Съюз би трябвало да има към 3,5 млн. зарядни станции.Вчера страната регистрира над 2900 нови случая на коронавирус, при към 800 преди седмицаЗапочват горещницитеС нея Windows може да се употребява през уеб браузърСредствата ще бъдат изразходвани за 14 марки на концерна.Най-много новозаразени през миналото денонощие са регистрирани в СофияБившият министър председател и кметът на Благоевград Илко Стоянов ще би трябвало да изискат от Народното събрание да ги освободиДържавният глава на Бразилия се оплака, че хълца денонощноПредупреждение от първа степен – жълт код, е издадено за цялата странаКак се превежда дотация на партия със запорирани сметкиХимическият състав на всеки зъб съдържа значима информация за околната средаКралски наблюдаващи настояват, че става въпрос за пренебрежително отношение от страна на актрисатаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР