CUPRA стъпи официално на още един важен за бъдещето развитие

...
CUPRA стъпи официално на още един важен за бъдещето развитие
Коментари Харесай

CUPRA стъпи и в Австралия

CUPRA стъпи публично на още един значим за бъдещето развиване на марката пазар- в Австралия, откакто компанията откри първото от общо 15 изложбено търговски оборудване в страната.

"Нашият подтик да представим CUPRA пред света в никакъв случай не стопира ", разяснява Уейн Грифитс, изпълнителен шеф на марката. "Със стъпването си в Австралия, ние вършим първата си съществена стъпка в нашата глобализация. Австралия е стратегически световен пазар за нашата агресия в Азия- Океания, а и по-нататък. Нашата тактика тук е да стартираме с развиването на марката и стартираме пордуктовата си атака с Ateca, Leon и Formentor. Born ще дойде през 2023 година, като ще бъде последван от нашите нови герои Terramar, Tavascan и UrbanRebel от 2025 година ", добавя той.



Първата локация на CUPRA в Австралия е от тематичният за марката City Garage тип, като той е локализиран в Сидни.

Целта, която са си сложили от CUPRA за австралийския пазар, е за нарастване от предстоящите през 2022 година 1600 бройки на 7000 през 2025 година. За задачата ще се разчита на мощни пилотни пазарни оферти, включително CUPRA Ateca с двулитров TSI мотор с 300 консик сили, седемстепенна DSG роботизирана предавателна кутия, 4Drive система за задвижване на четирите колела и адаптивно окачване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР