COVID-19 промени много човешки и семейни съдби, като не пожали

...
COVID-19 промени много човешки и семейни съдби, като не пожали
Коментари Харесай

Лейди Гага за ужаса на COVID: Член на семейството се борил за живота си, тя - до него в интензивното

COVID-19 промени доста човешки и фамилни ориси, като не пожали никого. Той не се съобрази с това кой е прочут, кой е богат, кой има въздействие... вирусът продължава да работи по своя логичност към този момент над една година. 

Пред списание People Лейди Гага приказва за претърпяното по време на пандемията и показа, че член на фамилията ѝ даже е бил приет в болница поради затруднения от вируса. Гага обаче стартира с благодарности към тези, които свикнахме да ги назоваваме " хората на първа линия " - лекари, сестри, медицински служащи, санитари, всички чиновници в магазини и центрове, които нямаше по какъв начин да затворят порти по време на карантината.

Виж още: Когато Криско беше първа година студент, всички слушаха " Щото е маймуна ", само че не знаеха по какъв начин наподобява

" Те дават сърцето и душата си в тази работа и даже се погрижиха за мен, а ви убеждавам - никой не може да ме разпознае без грим и с маска. Просто ме питаха по какъв начин съм, по какъв начин е фамилията ми, има ли с какво да спомагат ", показа тя. 

Виж още: Заедно ли са още Рая Пеева и Явор Бахаров? Актрисата с безапелационен знак

Певицата подари напролет над 127 млн. $ по време на концерта " Един свят: Заедно у дома ", с които бяха подкрепени здравните служащи в битката им против COVID-19. " Благодарение на незаменимите служащи ние успехмя да си седим вкъщи и да се предпазим. Важно е че в този момент поради Коронавирус даваме ново начало на световната ни общественост ", съобщи тя.

Виж още: Аштън Къчър хванал Мила Кунис да гледа порно? Актрисата го смъмрила да пази тишина

" Не съм го казвала пред никого и не съм питала този човек, само че доста значим член на моето семейство беше доста, доста болен неотдавна и прекара два месеца в болница. Аз даже влизах няколко пъти в Интензивното поделение ", показа Лейди Гага.

Изображение: https://www.instagram.com/ladygaga/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР