© Юлия Лазарова Дали си мислите, че ше седа с

...
© Юлия Лазарова Дали си мислите, че ше седа с
Коментари Харесай

КапиталНО

© Юлия Лазарова " Дали си мислите, че ше седа с вас тука и ше ви изяснявам кво ше праа в сряда? "

Бойко Борисов пред публицисти за визитата си в Москва

" Дайте ми определение за политическа система, в която министър председателят може да се отбие на кафе в Народното събрание и да си тръгне след двадесет минути с оставката на ръководителя на Народното събрание, който би трябвало да го управлява "

Президентът Румен Радев в Пловдив пред публицисти

" С тези анализатори сме на едно мнение - има паралелна, поробена страна. Поради дългото стоене във властта ГЕРБ обсеби всичко. Освен това решенията не се вземат в законните органи, а някъде другаде, а законните органи се употребяват за маша на решения, които са според от икономическите ползи. За пари става дума. Ролята на институциите е обезсмислена и с цел да бъде решен и най-малкият проблем, би трябвало да се стигне до премиера "

Председателят на Корнелия Нинова пред Dnevnik.bg

" Комунизмът още веднъж ще почука на вратата, в случай че в учебно заведение се преподава носталгия по комунизма. Ако зрелостниците не знаят, че имат европейска еднаквост, в случай че преподаватели влизат в аудиторията на Военната академия с роман за това по какъв начин НАТО и Европейски Съюз ще се разпаднат, България няма да има никакви офицери "

Бившият министър председател Иван Костов на конференция за националната сигурност

" Чувствам се като боец в него, като кралицата от Уаканда (от кино лентата " Черната пантера " ). Винаги пребивавам в фиктивен свят. Винаги съм желала да бъда супергерой и това е моят метод да да бъда супергерой "

Тенис звездата Серина Уилямс пред публицисти в Париж поради черния костюм, с който игра във втория кръг на " Ролан Гарос "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР