© Велко Ангелов Дайте да не коментираме такива несериозни неща.

...
© Велко Ангелов Дайте да не коментираме такива несериозни неща.
Коментари Харесай

КапиталНО

© Велко Ангелов " Дайте да не разясняваме такива несериозни неща. Какви водопроводчици, като целият тим на Норвегия в ски бягането и биатлона са астматици. Дойдоха със съответните препарати. Всички знаят защо става въпрос. Аз го одобрявам го като нарушен феърплей. "

Спортният министър Красен Кралев за триумфите на Норвегия на олимпийските игри в Пьонгчанг и неуспехите на българския тим пред bТВ

" Бойко Борисов няма навика да плува против течението. Той е като италиански танк – има една предна скорост и четири задни. В противоположен случай аферата с " Гинка от Пазарджик " може да му вземе главата. "

Петър Чолаков, политолог, в " Дневник "

" Антикорупционната акция в Саудитска Арабия беше нужна, с цел да се оправи кралството с бюджетните цели, само че и за справяне с " рака на корупцията ", който другояче " ще разяде тялото "... В тялото ракът е на всички места. Трябва ви химиотерапия, шокът на химиотерапията или ракът ще разяде цялото тяло. Корумпираните принцове бяха малцинство, само че неприятните получиха повече внимание. Това навреди на силата на кралското семейство. "

Саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман в изявление за " Вашингтон пост "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР