CONTROL+ZПрезидентът и Гарант на Конституцията на РФ Владимир Путин днес

...
CONTROL+ZПрезидентът и Гарант на Конституцията на РФ Владимир Путин днес
Коментари Харесай

Путин анулира референдумите, не бивало без Ден за размисъл

CONTROL+Z

Президентът и Гарант на Конституцията на РФ Владимир Путин през днешния ден причисли към Федерацията няколко украински области, само че откакто преспа един следобеден сън в бункера, стана от леглото с различен ум и разгласи UNDO на референдумите. 

" Контроль-Зэд, Контроль-Зэд. Контроль-зад! - развикал се Путин, събуждайки се. - Ой, не мога да дремя от рефлекси, но добре, че се сетих! "

Президентът захвърлил пижамата със Z-свастиките, облякъл се като за телевизия и прекъснал излъчванията на националните канали, за да направи незабавно изказване за де-анексия на краткотрайно освободените Херсонска, Запорожка, Донецка и Луганска области. 

" Драги сънародници, Специалната военна интервенция върви по проект - гласи обръщението на Путин от късния следобяд, - армията извършва своите задания, краткотрайно освободените територии в Украйна организираха добре проведени референдуми под дулата на оръжията, само че направихме един дребен пропуск. Не дадохме на хората Ден за размисъл и може би някои от тях не са съумели да вземат добре аргументирано решение. Ние се борим за независимост, аз не съм някакъв сатрап, аз съм образован водач със мощен престиж и твърда китка. Щом сме създали пропуск, връщаме се крачка обратно и запълваме пропуща. Както се прегрупирахме тактически с краткотрайно негативно нахлуване, по този начин връщаме референдумите в изходно състояние, събота вършим Ден за размисъл дружно с България и неделя хората от краткотрайно освободените територии към този момент гласоподават отговорно и в действителност. Каквото кажат хората, това ще е. Ако се наложи краткотрайно да деосвободим тактически референдумнатите области, тогава към този момент ще действаме съгласно ситуацията. Важното е, че самодейността продължава да е наша, тридневната интервенция върви по проект към този момент 7 месеца, наше дело кривое, победа будет за ними, т.е. подразумеватеся наоборот, зложелател будет разрушен! "

***
BALLS TO THE WALL

За да продължи интервенцията по проект, Върховният главнокомандващ реши да разшири обсега на мобилизацията, като даде опция за патриотична изява и на половите малцинства в необятната страна. 

Въоръжените сили на РФ образуват бойни елементи на Джендърмерията, които ще извършват стандартни военни задания и още нещо... Командир на тия специфични части ще е Великият комбинатор Остап Джендър. 

" Ще строшим на клеветата зъба! - размахва юмруче президентът. - У нас няма и в никакъв случай няма да има дискриминация на база ориентировка. Клеветите на Колективния Запад са чудовищна операция, от която страдат и натуралите, и гомосеките у нас! Всеки в нашата строга, само че толерантна страна, има право да иде на заколение и да потвърди на дело патриотизма си. Я другой такой страны не знаю! "  

***
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР