Continental празнува 25-ата годишнина на своя завод за гуми в

...
Continental празнува 25-ата годишнина на своя завод за гуми в
Коментари Харесай

25 години фабрика за гуми Continental в Тимишоара

Continental чества 25-ата годишнина на своя цех за гуми в Тимишоара, Румъния, и 300-милионната гума, създадена там. С общи вложения от над 600 милиона евро от 1998 година насам, Continental е основал повече от 2700 работни места на локално равнище. Сегашният индустриален потенциал е 16,5 милиона гуми годишно. Това прави завода един от най-големите в Европа и един от най-важните стопански фактори в района.

Кристиан Кьотц, началник на подразделението за гуми и член на борда на Continental, поздрави сътрудниците си на среща в кметството тяхната история на триумфа с думите - „ Тази годишнина е доказателство за 25 години неотклонен ангажимент към нововъведенията и високите достижения. Моите сърдечни благодарности отиват на целия екип за тяхната огромна ангажираност и поддръжка. “

Фабриката за гуми в Тимишоара е профилирана в производството на необятна гама артикули за бизнес с автентично съоръжение и замяна на гуми, в това число гуми с ултрависока продуктивност и гуми за микробуси с размери от 13 до 20 инча. Освен това фабриката сега е в тестова фаза, тъй че в бъдеще да може да създава и 21-цолови гуми.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР