CommEX обяви намерението си да закрие напълно официалния уебсайт на

...
CommEX обяви намерението си да закрие напълно официалния уебсайт на
Коментари Харесай

Компанията, която купи бизнеса на Binance в Русия, закрива операциите си

CommEX разгласи желанието си да " закрие изцяло формалния уеб страница на 10 май ", като се базира на " корекции в стратегическото обмисляне ", както е посочено в обява в блога на уеб страницата за поддръжка.

През септември CommEX закупи интервенциите на Binance в Русия, което провокира следствия за собствеността и финансовите връзки сред Binance и този новооснован индивид.

Притесненията набъбнаха, когато потребителите видяха поразителните прилики сред CommEX и Binance, което накара мнозина да предположат, че става въпрос за white-label борса, основана на Binance Cloud.

White label крипто борса се отнася до платформа, която разрешава на потребителите да основат своя лична персонализирана борса за криптовалути с минимални старания и разноски. Тя дава подготвена инфраструктура и бекенд система, която включва всички нужни характерности и функционалности, нужни за ръководството на крипто борса

Към съмненията се прибави и фактът, че CommEX оферираше функционалността “ ” (Влез с данни от Binance.com), което улесняваше безпроблемния преход на съветските консуматори на Binance към CommEX.

Дори Чанпен Джао, някогашният основен изпълнителен шеф на Binance, загатна, че потребителите на BNB “ще продължат да се радват на 25% отстъпка от таксите за търговия ” на CommEX.

В първичното известие на Binance отпреди шест месеца се загатваше, че “ “. Оттогава насам обаче Binance и Джао се признаха за отговорни по обвинявания в закононарушения в Съединени американски щати, в това число за нарушавания на Закона за банковата загадка, нерегистриране като дружество за парични услуги и неподдържане на ефикасна стратегия за битка с прането на пари.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР