Citytransformer CT-1 е напълно електрически, двуместен, четириколесен микроавтомобил с интересна

...
Citytransformer CT-1 е напълно електрически, двуместен, четириколесен микроавтомобил с интересна
Коментари Харесай

Една „теснолинейка“ - Citytransformer идва през 2024 - видео

Citytransformer CT-1 е изцяло електрически, двуместен, четириколесен микроавтомобил с забавна функционалност - с помощта на по този начин наречената технология за смяна на формата, лидерът може да раздвижи шасито на широчина с натискането на бутон по време на шофиране, с цел да се приспособява към пътната конюнктура или към тесните улици и стеснените условия на паркиране.

Проектът откри нова поддръжка и влиза по-динамично в деяние - разработчикът City Transformer откри нов сътрудник за разработка. SEGULA Technologies ще поддържа екипа на CT-1 във всички аспекти на проектирането, строителството и техническото осъществяване.

„ Приносът на SEGULA към плана също ще се разшири до прототипно и предпроизводствено тестване на CT-1, в това число хомологация и дефинитивно валидиране в подготовка за стартирането на пазара на CT-1 “, споделят сътрудниците. Със своята патентована технология, CT-1 може да стесни ширината на следата си от 1,4 метра до единствено един метър.



Според разработчика микроавтомобилът предлага „ същинско решение за подвижност за вътрешноста на градовете, които са измъчвани от тапи и са известни с незадоволително места за паркиране “.

CT-1 тежи единствено 590 кг, в това число с батерията. Обхватът би трябвало да бъде 180 километра. Батерията може да се зареди от 10 % до 80 % потенциал за 30 минути. При оптималната широчина на следата е допустима оптималната скорост от 90 км/ч; в събраното състояние скоростта на CT-1 е лимитирана до 45 км/ч. Серийното произвеждане е планувано да стартира през 2024 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР