Citroen обяви, че от октомври тази година, собствениците на изцяло

...
Citroen обяви, че от октомври тази година, собствениците на изцяло
Коментари Харесай

e-ROUTES обещава още по-спокойно пътуване с електромобилите на Citroen

Citroen разгласи, че от октомври тази година, притежателите на напълно електрическите e-C4 и e-C4 X ще могат да разчитат на още по-приятно и ненатоварващо пътешествия на дълги дистанции, с помощта на новото приложение за обмисляне на пътуванията e-ROUTES.

Приложението e-ROUTES by Free2move Charge съставлява високотехнологична платформа, която дава обещание да сложи завършек на страховете по време на по-дълги пътувания, като ги възнамерява авансово, взимайки поради редица фактори, включително логаритъм на пътуванията с разбор в действително време на статуса на автомобила и показанията на навигационната система.

e-ROUTES предлага опция да персонализирано обмисляне на пътуването, като предлага направления въз основата на настоящото положение на заряда на батерията, моментната консумация на гориво, работа на климатичната апаратура, статуса на наличната зарядна инфраструктура по пътя, желанията на лидера за остатъчен заряд след привършване на пътуването, пътната конюнктура и други.

На базата на заложените и събраните от самото приложение данни, e-ROUTES непрекъснато приспособява маршрута, с цел да дефинира оптималния подобен с най-подходящите места за прекъсване за презареждане.

Достъп до приложението e-ROUTES имат всички консуматори и притежатели на e-C4 и e-C4 X, като неговата функционалност може да бъде достъпена както през смарт телефон, по този начин и посредством бордовата му интеграция посредством Apple CarPlay или Android Auto.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР