Чувството за свобода, простор, дива природа и приключение винаги са

...
Чувството за свобода, простор, дива природа и приключение винаги са
Коментари Харесай

И звездите обичат да ходят на къмпинг

Чувството за независимост, шир, дива природа и премеждие постоянно са изглеждали изключително примамливо. Дори известните персони от време на време се пренасищат от лъскавите хотели и яхтите и хващат пътя към гората. Истината изисква да признаем, че къмпингът на някои от звездите постоянно изключва концепцията за буболечки, които шават в спалния чувал, отстрани визията за неудобствата на походния душ и съвсем несъмнено не обмислят дълго какво да сготвят за вечеря.

Къщите на колела обаче са все по-компактни, екологични, обзаведени и оборудвани, като оферират удобствата на къщата. Този тип къмпингуване съхранява удобството на дома, като в същото време придвижва на диво място. Според мнозина това е съвършената композиция сред изисканост и връзка с природата. Алтернативното летуване даже е в положение да се трансформира в постоянен метод на живот и следва цивилизацията по петите, без обаче да я застъпва, с цел да е пълноценна почивката.

Представяме ви звезди, които избират да са измежду природата, без значение дали резервират комфорта на дома, или залагат на къмпинга в най-чистата му форма.

Матю Макконъхи

Тази звезда обожава къмпинга с цялото си сърце. Дотолкова, че е податлив за цяла година да се изнесе краткотрайно от вкъщи си в Малибу, с цел да поживее на тишина и успокоение. Актьорът има три кемпера и в продължение на две години съумява да работи отдалечено, като ръководи продуцентската си компания от един от тях.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

Колин Фарел

Докато снима в Съединените щати, Колин Фарел се отхвърля от хотела поради кемпер си. През лятото на 2003 година филмовата звезда лагерува в продължение на три седмици, в очакване да стартира идващия му план. „ Нощите постоянно са ясни, а звездите са красиви и можете да седнете на открито, да пиете бира и да слушате музика. “
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от colin james farrell fanpage (@colin_farrelllove)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР