Чували ли сте за това чудотворно средство като чая от

...
Чували ли сте за това чудотворно средство като чая от
Коментари Харесай

Чаят от глухарче побеждава рака, без да вреди на организма

Чували ли сте за това чудотворно средство като чая от глухарче?

Днес, ще поговорим за чая от глухарче, който лекува доста болести, като да вземем за пример рак само за 2 дни. Той също по този начин предотвратява появяването на рак и рисковете, свързани с него. Много е потребен и има лечебни свойства. Приготвя се извънредно елементарно.

В предишното този чай бил универсална медицина. Сега този корен лекува рак.

Наскоро експертите потвърдиха, че глухарчето убива рака и работи даже по-добре от химиотерапията.

Изследване, проведено от Катедрата по химия и биохимия в Канада, показва, че този корен уврежда рака и оставя здравите кафези непокътнати. Глухарчето също по този начин е способно да убие рака единствено за 2 дни.

Дори експертите одобряват този способ. 72-годишният Джон ди Карло се уверил самичък в резултата на този корен. Той имал рак и го лекувал съвсем от месец. Но нещо се трансформирало, когато опитал чая от глухарче. След 4 месеца бил в ремисия.

Ползи за здравето

Глухарчето съдържа витамини А, В и С, фолиева киселина, калий, силиций, желязо и танини. Благодарение на своя състав, той има следните свойства:

Прочистване.

Прочиства организма от токсините. Затова се предлага при здравословни проблеми, които изискват елиминиране на токсините, като висок холестерол, високо наличие на пикочна киселина или подагра, диабет, камъни в бъбреците и други

Диуретик.

Той ни оказва помощ да елиминираме течностите и да предотвратим тяхното задържане. Той е особено подходящ в случаи на затлъстяване, дължащи се на непотребната течност.

Защитава от хепатит.

Чаят предпазва черния дроб и жлъчния мехур, естествено подтиква тяхната функционалност, тъй че може да бъде доста потребен при хепатит.

Подобрява бъбречната функционалност и оказва помощ за попречване на цистит и уретрит. Също така подобрява храносмилателния развой и отваря апетита, съвършен е в случаи на анорексия.

Действа като леко слабително средство.

Подобрява състоянието на кожата при проблеми като акне, черни точки, уртикария, псориазис и други

Подобрява заздравяването на рани.

Поради съдържанието на силиций, чаят от глухарче поддържа косата и кожата здрави. Съдържанието на желязо го прави чудесно средство за предварителна защита и лекуване на анемия.

Как да го консумирате?

Най-често срещаният начин за банкет на чай от глухарче е, като сварите листата и корена на растението. Можете да пиете от него до 3 чаши дневно. За да бъде лечението ефективно, ви предлагаме тази доза да я съхранявате от 1 до 3 месеца, в зависимост от случая.

Екстракт:

Екстрактът, който можем да закупим непосредствено от билкари и някои диетолози, има същите свойства като инфузията, само че с по-голяма централизация, тъй че е доста потребен, ако искате да извършите по-пълно пречистване или да излекувате някои от здравословните проблеми, които представихме нагоре.

Можете също така да сложите екстракта в бутилка вода, от която да пиете денем и по този начин да подобрите диуретичните свойства на организма си.

Вижте още: Пийте запарка от тези семена за понижаване на кръвната захар!

Важно е да се отбележи, че глухарчето има леко горчив усет, който удостоверява неговите полезни свойства за черния дроб, тъй че не би трябвало да го консумирате в големи количества.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР