Чували ли сте за шеговитата практика всяка жена да си

...
Чували ли сте за шеговитата практика всяка жена да си
Коментари Харесай

Продукти за красота, с които да посрещнем пролетта

Чували ли сте за шеговитата процедура всяка жена да си избира по една мартенска дата и времето на този ден да приказва за характера или за настроението й през настъпващата пролет?

Това по никакъв начин не е инцидентно, месец март е женският месец, месецът на пролетта, на пробуждането, на новото начало и идеалното време да се погрижим за себе си и да си подарим хубост извън и от вътрешната страна. Като по-нежната и изящна половина от човечеството, ние, дамите, имаме потребност да се отдадем на своите дребни ритуали, с които да подчертаем естествената си женственост, като се почувстваме уверени.

Добрата вест е, че през месец март на територията на ще има специфични отстъпки за дамите. В съответен интервал от месеца избрани магазини ще ни изненадат с понижения на артикули, с които да си обърнем внимание и да се поглезим.

Какво по-хубаво в най-женския месец да си подарим прелестно благоухание? В Beauty zone ни чакат до -40% на обичани марки парфюми от 1.03. до 8.03.

През март значима е дамата. А парфюмът на Ариана Гранде God is a Woman в действителност ще ни накара да честваме обстоятелството, че имаме привилегията да сме родени дами на този свят. Сочните нотки на круша и индийски хибискус образуват прелюдията към композицията, която омагьосва в сърцевината си с сетивен, внимателен букет от цветя. Неговата веган формула съдържа 91% точно подбрани съставки с натурален генезис.

Ако пък си търсите по-смел мирис, заложете на Emporio Armani - In Love With You . Нестандартният дамски парфюм прави поклон към пристрастяваща черна череша, съчетана със свръхженствената вътрешност на жасмин и елегантните нотки на пачули. Нюансът на шампанско розе е всичко, от което имаме потребност!

Mon Guerlain Sparkling Bouque e третото ни предложение за същинско въплъщение на женствеността. Той символизира многоликата жена – мощна, свободна и сензитивна. Този лъчезарен мирис, в който емблематичното дуо от лавандула и ванилия са нежно украсени от искрящи нотки круша и самбак жасмин сигурно ще ви сътвори пролетно въодушевление.

От Dupissima също имат доста положителни оферти и можем да ги открием единствено в! Билковият концентрат Easyslim за намаляване и тонус е здравословна добавка за ежедневна грижа отвътре-навън в забързаното всекидневие. 100% чисто натурални съставки ни обезпечават естествено контролиране на тежестта, детоксикация и поддържане на цялостното здраве на организма. Можем да го открием с – 20% в интервала - 1.03 -06.03.

За да стартираме пролетта на чисто, можем да заложим на 2 в 1 домакински апарат за разчистване и регенерация на кожата на лицето. Домашният апарат за красива и сияйна кожа на лицето е апарат за надълбоко разчистване и възобновяване жизнеността на кожата, да вземем за пример ще можем да открием на -50% в интервала 7-13.03. Това надалеч не е всичко, още дълго можем да се радваме на промоции при тях - офертата за процедура EMbody + eндосфера подарък e в действие от 1.03. до 31.03 .

В аптека SoPharmacy имаме шанса да се възползваме от -20% до -30% на артикули за коса. Свежото начало на сезона е обезпечено с Klorane себорегулиращ шампоан с коприва оказва помощ за възобновяване на естествения баланс на скалпа. Благодарение на дейните си съставки пречиства в дълбочина и разрежда честото потребление на шампоан.

За тези, които си търсят шампоан за размер, Klorane шампоан с фибри от лен разплита фината коса без да я утежнява. Обгърната и предпазена, косата преоткрива компактност, размер и еластичност, при цялостна лекост. Всички артикули за грижа за коса в аптеката са с 25% отстъпка от 1.03. до 31.03.

За свежи цветове напролет благодарение на щадящо отнасяне, избираме 3Chenes Color & Soin багра за коса 4N естествено кестеняв. Формулата е извънредно дълготрайна и не съдържа парабени и силикони. В аптеката има -20% на всички артикули за грижа за коса на марката.

Боядисаната коса има потребност от спомагателна грижа, по тази причина за съвършен свършек, спреят без отмиване за искра на боядисана и изсветлявана коса Phyto Phytomillesime е отличен съдружник. Той обезпечава незабележим щит, който усъвършенства и удължава цвета. Продуктите са с отстъпка в интервала 21-27.03.

Междувременно можем да се отбием и в магазини dm, които ще ни изненадат с неустоимо предложение. При постигане на 30 лева покупка в интервала, получаваме дарове – маска за лице или еликсир за устни. От офертата им можем да се възползваме от 1.03 до 06.03.

От ще ни предложат още отстъпки до края на март, които ще открием в магазините. А ние нямаме самообладание, тъй като е време за пролетен шопинг в мола, с който да посрещнем с приповдигнато въодушевление пролетта!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР