Чуждото тяло винаги променя обстоятелствата. Героят на Юлиан се завръща

...
Чуждото тяло винаги променя обстоятелствата. Героят на Юлиан се завръща
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ връща зрителите в спешното отделение

„ Чуждото тяло постоянно трансформира събитията. Героят на Юлиан се завръща от Германия, с цел да стане част от екипа на болничното заведение. Дали той ще успее да промени тях или ще се случи противоположното, следва да разберем “, загатна продуцентът на „ Откраднат живот “ Евтим Милошев в " Здравей, България " . След 138 епизода, които трансформират продукцията в най-гледания български медицински сериал, довечера, тъкмо в 20:00 ч ., почитателите на качествените български продукции ще видят старта на четвъртия сезон в ефира на NOVA.

„ Изключително се удивлявам на лекарите. На тяхно място верoятно бих полудял. В момента имам опция да се срещна с тази специалност от близко и стресът в действителност е огромен. Ако в нашата интервенция има неточност, камерата стопира и я вършим още веднъж. При тях няма такава опция “, описа Юлиан Вергов, който ще е новото лице в този сезон на сериала. Популярният български артист добави, че освен актьорският състав показва високо професионално равнище, само че и екипът зад кадър, който е ловко селекциониран от Евтим Милошев. „ В екипа има човек с номинация за ЕМИ, чието име е Даниел Емарт. Ще описваме повече след оповестяването на премиите “, добави той. В идния сезон Вергов ще прекрачи прага на МБАЛ „ Св. Кирил “ като Виктор Банков – новият шеф на болничното заведение, който ще промени доста от познатите връзки сред героите.

Истинска борба за директорския пост ще се развихри в болница МБАЛ „ Св. Кирил “ след непредвидената гибел на проф. Генадиев още от първия епизод на „ Откраднат живот: Чуждо тяло “, а полюсни страсти ще залеят отделението. Кой ще е новият шеф на болничното заведение ще бъде най-задаваният въпрос, изненадите ще има даже и измежду дългогодишни другари и сътрудници. Довечера, тъкмо в 20:00 ч. по NOVA феновете ще схванат по какъв начин продължава истрията за познатите герои. Наталия и Калин ще преживеят същински конфликт с действителността след огромната наслада на сватбения ден, Алек Алексиев ще се завърне в основен миг.

Кой ще се устреми към властта и по какъв начин ще продължи животът в болничното заведение и отвън нея? Не пропускайте огромния старт на „ Откраднат живот: Чуждо тяло “ – довечера, от 20:00 ч., единствено по NOVA.  Не пропускайте четвърти сезон от вторник до петък в 20:00 ч.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот ” и на формалната страница на сериала във Фейсбук , а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY .       
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР