Чуждестранните лаборатории са необходими на китайците: така по-лесно се примамват

...
Чуждестранните лаборатории са необходими на китайците: така по-лесно се примамват
Коментари Харесай

Новите китайски турбомотори: стана ясен техният ресурс

Чуждестранните лаборатории са нужни на китайците: по този начин по-лесно се примамват фрагменти от компании със международно име. Да се реалокират в Китай, въпреки и за положителни пари, се съгласяват единици, а работата в родината е друга бира.

В Бирмингам е ситуиран център за проучвания и разработки на компанията Чанган. Такива центрове има още в Италия, Япония и Съединени американски щати, както и няколко в Китай.

Компанията е измежду най-големите автомобилни производители в Китай, а държавната форма на благосъстоятелност подсигурява непоклатимост.

Целта за 2020 година е производството на 4 милиона автомобила, както лична марка, по този начин и в кооперация с чужденците.

На Руския пазар Changan е позната и показва нелоша динамичност: през последните четири години продажбите ас се нараснали с пет пъти.

Наскоро в Англия компанията сподели новите си мотори и скоростна кутия. Форматът на презентацията бе много забавен: поетапно демонтиране на елементите с коментар от страна на разработчиците.

За да научите повече, посетете auto.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР