Чуждестранните инвестиции заздравяват и задълбочават отношенията между България и страните,

...
Чуждестранните инвестиции заздравяват и задълбочават отношенията между България и страните,
Коментари Харесай

Румен Радев: Чуждестранните инвестиции заздравяват и задълбочават отношенията между България и страните, от които идват вложенията

Чуждестранните вложения заздравяват и задълбочават връзките сред България и страните, от които идват вложенията. Това уточни президентът по време на церемонията по връчване на седемнадесетите годишни награди „ Инвеститор на годината “.

Държавният глава връчи премията в категорията " Инвеститор на годината " на „ Алкомет “ АД – Шумен, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Преките задгранични вложения са по-ценни даже от финансовите инвестиции с многото перспективни модели, които внасят в България за организация за произвеждане и нови ефикасни модели за връзки сред страната и бизнеса и сред обществото и бизнеса “, разяснява президентът.

" Предварителните данни на Българска национална банка сочат, че за предходната година растежът на вложенията е близо 90% по отношение на 2021 година ", сподели още Радев.

Българската организация за вложения отличи най-значимите капиталови планове в девет категории - " Инвеститор на годината ", " Инвестиция на зелено ", " Инвестиция в разширение на бизнес ", " Инвестиция в човешки капитал ", " Успешен стартъп ", " Община в България с най-вече вложения ", " Будител " и " Национална идея " и " Инвестиция в новаторски бизнес ".

" Тези оценки са самопризнание за вашия принос към българската страна и общество ", сподели на отличените.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР