Чудотворната икона Пресвета Богородица Всецарица ще гостува в УМБАЛ „Св.

...
Чудотворната икона Пресвета Богородица Всецарица ще гостува в УМБАЛ „Св.
Коментари Харесай

Чудотворната икона Пресвета Богородица Всецарица гостува в УМБАЛ „Св. Анна“-София

Чудотворната икона Пресвета Богородица Всецарица ще гостува в УМБАЛ „ Св. Анна “-София на 14 април, оповестиха от лечебното заведение. От 13.30 часа искащите ще могат да се поклонят пред нея и да се помолят за излекуване. Иконата ще бъде носена от шествие от свещеници и ще бъде налична за всички искащи - и за работещите в болничното заведение, и за пациентите.

Събититето се провежда по самодейност на Софийска света митрополия и има утвърждението и съдействието на управлението на УМБАЛ " Св.Анна " -София.

Иконата на Пресвета Богородица Всецарица се съхранява в и е известна с редица чудеса и изцеления.

Тя е копие на Ватопедската чудотворна икона Св. Богородица Всецарица и е направена и осветена в Света Гора. То беше дарено на българските християни през май 2016 година и се съхранява в Църногорския манастир “Свети Безсребреници Козма и Дамян”.

„ Образът на Божията Майка " Всецарица " ( " Пантанаса " - на гръцки език) има удивителната дарба и специфичната берекет от Бога да оказва помощ на страдащи от злокачествени болести, на измъчвани от нечисти сили, а в последно време и от наркотични зависимости. За този необикновен подарък и на копия на иконата свидетелстват доста изцеления, станали в Гърция, Русия, България и другаде, всекидневно последвали след прочитане на Молебен канон на Пресвета Богородица пред Нейната икона " Всецарица ", споделят от храм „ Св. Атанасий Велики “, където иконата гостуваше до неделя.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР