Чудите се какво е това и къде ли ще се

...
Чудите се какво е това и къде ли ще се
Коментари Харесай

Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY Чували ли сте за "празник на любовта към знанието"?

Чудите се какво е това и къде ли ще се организира?

Заповядайте на 15 февруари, събота, в приказния свят на Чуждоезикова стратегия FUNDAY и ще попаднете във вълшебството на знанието и насладата от ученето на непознат език. Ще се запознаете и с прелестните преподавателите на FUNDAY, пристигнали особено за програмата от Англия и Америка, както и с дребните любопитковци - FUN-дейци, които са подготвили особено за този ден доста изненади за своите посетители - децата от София.

 Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY Чували ли сте за

На 15 февруари чуждоезикова стратегия FUNDAY провежда първи по рода си Ден на любовта към знанието, като дава за всички дребни всезнайковци от София на възраст от 4 до 12 години гратис посещаване.

За всички деца на този ден прелестните преподаватели - носители на езика, са подготвили доста изненади и прелюбопитни игри и занимания в часовете по британски език. Това ще е доста специфичен ден, в който малчуганите ще се потопят в необятния свят на знанието, ще усвоят нови техники и умения в ателиета по приложни действия.

В програмата са включени вълнуващи часове по квилинг, фехтовка, катерене и ателие по готварство, в което ще открият какъв брой е елементарно сами да си подготвят домашни сладки и да ги декорират, с цел да ги подарят с обич на мама.

 Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY Чували ли сте за

Всички деца ще получат и сувенир - подарък от FUNDAY, а огромната изненада ще е лотария. Най-специалната премия за един огромен щастливец ще бъде безвъзмездна седмица в лятната чуждоезикова стратегия Funday Summer Adventure.

Не се бави, а FUNDAY откри!

Необходима е регистрация на funday.bg
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР