Чудиш се дали той все още те обича? Може би

...
Чудиш се дали той все още те обича? Може би
Коментари Харесай

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Чудиш се дали той към момента те обича? Може би даже още не си сигурна в възприятията му и имаш подозрения. Мъжете нормално не са толкоз открити с страстите си, колкото дамите. Но повярвай, блага, че в случай че един мъж е влюбен в теб, даже и да му е мъчно да ти го каже или признае, той сигурно ще ти го покаже…

 Признаци, които демонстрират, че те обича същински

 

Той е угрижен за теб

И нямаме поради това в смисъл, че той ревнува, когато някой различен е в близост или разяснява по какъв начин се обличаш, само че той в действителност се опасява за теб и почита възприятията ти.

Например, в случай че някой има спор с теб в работата, той ще бъде първият, който ще ти каже да отстояваш себе си. Ако усети, че се чувстваш неловко или че някой те тормози, той желае да бъде първият човек, който ще те защищити от това или ще те накара да се чувстваш по-спокойна.

Той ще направи всичко за теб без доста да мисли

Дори и да е изтощен или да няма време, постоянно, когато имаш потребност от него, той ще бъде там, без да се постанова да го молиш. Той ще продължи да те преследва, даже в случай че изглеждаш несигурни и се съмняваш, само че в никакъв случай няма да се откаже от теб.

Той те включва в главните си житейски решения

Той цени мнението ти и се доверява на препоръките ти. Така че даже и да не приказва с никого за това, той се усеща изцяло в сигурност, когато се отваря пред теб, когато има нещо на разум.

 

Той приказва за бъдещи проекти

Ако твоят сътрудник разисква бъдещите си проекти с теб и може да видиш себе си в тях, това е огромен знак, че те обича същински, желае да прекара живота си дружно с теб и приема връзката ви съществено.

Той желае да бъде покрай теб

Той ще постави старания да бъде физически покрай теб, колкото е допустимо повече. Няма да пропусне нито момент в който да може да бъдете дружно, а да не сте. И даже, когато сте разграничени и той е на открито с другари, няма да стопира да приказва за теб пред тях, а в мига, в който се появиш в компанията им, той ще хване крепко ръката ти и с усмивка на разположение ще те показа пред приятелите си.

Той вижда дребните неща и ти прави похвали

Ако си смениш прическата, той ще забележи и постоянно ще те кара да се чувстваш добре със себе си. Дори когато се съмняваш какво носите или не се харесваш по какъв начин изглеждаш, той ще те накара да се чувстваш по този начин, като че ли постоянно си съвършена в неговите очи, тъй като това вършат мъжете, които обичат същински.

 Той се старае за теб

Ако това са проекти за вечеря, шоколад или занимателна вечер, с цел да те направи щастлива, той ще го възнамерява добре и ще се постарае, тъй като знае, че си заслужаваш напъните. Ако ти си благополучен и той ще е благополучен.

Той приказва на приятелите си за теб

Той постоянно се вълнува, когато вие двамата имате проекти с приятелите му, тъй като обича да те демонстрира.

Той слуша това, което споделяш

Без значение какъв брой дълга или незначителна е твоята история, той постоянно се интересува от това, което имаш да кажеш. И в никакъв случай няма да посегне към телефона си, когато приказваш или пък да те прекъсне.

Той поддържа фантазиите ти

Той не омаловажава твоите желания и фантазии. Когато постигнеш цел, той ще бъде твоят максимален почитател и покровител номер едно.

 Липсваш му, когато сте разграничени

Той не е прекомерно горделив, с цел да ти каже, че му липсваш. И постоянно ти споделя това, само че даже и да не го направи, когато сте били дълго време разграничени, се държи по изключително благ метод, като малко дете.

 Той те кара да се чувстваш обичана

Може да си несигурни в любовта. Може би имаш проблеми с доверието и в никакъв случай не може да разчиташ на някой, който да те накара да се чувстваш обичана. Правилният мъж няма да те накара да се чудиш, нито за момент, тъй като постоянно, когато мислиш дали той те обича, отговорът безспорно ще бъде да. Защото, блага, същинската обич се потвърждава с дейности, а сладникавите думи са просто замъгляващи съзнанието, водещи до отчаяние.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР